transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2007

EXCLUSIV: 20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor in eCommerce

EXCLUSIV: 20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor in eCommerce

Publicatiile Link2eCommerce si SMARTfinancial.ro ofera 20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor in eCommerce, pentru cei care sunt cu adevarat interesati de ecommerce. Evenimentul este organizat de revista Link2eCommerce pe 28 septembrie, la ora 19.00, la Club Aro din Bucuresti, fiind sprijinit inclusiv de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Link2eCommerce si SMARTfinancial.ro au hotarat sa ofere 20 de invitatii gratuite la eveniment, modalitatea de acordare fiind extrem de simpla, fara a presupune un concurs sau alte proceduri mai complicate: invitatiile vor fi oferite primelor 20 de persoane care solicita acest lucru prin e-mail, la adresa office @ link2ec.ro. Pentru a fi considerate valide, mesajele trebuie sa contina prenumele si numele solicitantului, un telefon de contact si un raspuns la intrebarea: "De ce vrei sa participi la Gala Premiilor in eCommerce?".

Sunt asteptate astfel atat persoane direct implicate in comertul electronic, dar si oameni din mediul de afaceri care interactioneaza cu zona ecommerce, persoane care sunt interesate in viitor de a se implica in afacerile online si chiar cei care intra in contact cu magazinele online doar in calitate de clienti. Oferta este promovata exclusiv pe SMARTfinancial.

ro si Link2eCommerce, iar mesajele sunt asteptate incepand de luni, 24 septembrie si pana cel tarziu miercuri, 27 septembrie, la ora 14:00. Cei care se incadreaza intre primii 20 care solicita participarea gratuita vor fi anuntati prin e-mail de catre organizatori si vor fi asteptati pe 28 septembrie, la ora 19.00, la Club Aro din Bucuresti.

La Gala Premiilor in eCommerce pentru anul 2007, pe langa premiile oferite bancilor, furnizorilor de solutii e-commerce si jurnalistilor, va fi desemnat cel mai bun magazin online. In competitie s-au inscris 25 de magazine virtuale, unul dintre acestea urmand a fi desemnat Magazinul Anului, pe baza deciziilor luate de un juriu specializat.

Incepand cu data de 17 septembrie si pana pe 27 septembrie 2007 la ora 14.00, pe site-ul www.link2ec.ro/index.php?id=53, participanti cu varsta de peste 14 ani vor putea sa parieze pe magazinul pe care-l considera castigator. Pentru cei care au ghicit magazinul castigator va avea loc o tragere la sorti ce presupune ca premiu un laptop Acer Aspire 5920, in valoare de 1.150 EUR + TVA, oferit de Twister.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Revely
"mi se rupe".Am devenit toalrent cu proștii... mai ales datorită faptului că fac parte dintr-o generație al cărui di...ngdong e "fumez, deci exist".... n-am fumat niciodată, deci... "mi se rupe".Probabil că e vorba de o eentreagă societate corcită cu prostoveniile țigănești neintegrabile, dar deja devin... excepțional și... lauda de sine... Rome2nia pute.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar