transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-02-2010

Factura Romtelecom se poate plati si online, pe site-ul companiei

Factura Romtelecom se poate plati si online, pe site-ul companiei Orice client Romtelecom cu acces la internet îşi poate achita factura rapid şi simplu, folosind aplicaţia de plăţi online a companiei. Această facilitate este disponibilă gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoană fizică cu un cont în aplicaţia MyAccount. Plata, pentru care nu se percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom a ales sa colaboreze cu un alt lider de piaţă, GECAD ePayment.

"Misiunea noastra este sa le oferim clientilor nostri o experienţă cât mai plăcută cu brandul Romtelecom.Prin acest nou serviciu speram sa reusim acest lucru, precum sa ii si ajutam sa faca economii importante de timp cu plata facturilor care acum se poate face in doar cateva minute", a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial, segment rezidenţial.

"Prin soluţia oferita de GECAD ePayment, Romtelecom asigură clienţilor săi atât asistenţa necesară plăţilor online 24/7, dar, mai ales, siguranţa plăţii cu cardul. Soluţia ePayment a răspuns acestor aşteptări, oferind un canal securizat de transmitere a datelor, sistem antifraudă avansat, suport profesionist acordat clienţilor şi o platformă flexibilă, care să se integreze cu celelalte aplicaţii Romtelecom", a declarat Laurenţiu Ghenciu, director de vânzări & marketing al GECAD ePayment.

Un cont MyAccount se poate crea în câteva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului şi al unei adrese de e-mail valide.
După logare, MyAccount oferă şi alte facilităţi pe lângă plata online, precum: vizualizarea gratuită a ultimelor 6 facturi, lista detaliată a apelurilor, situaţia plăţilor sau a traficului înregistrat pentru Clicknet mobil, în cazul în care clientul beneficiază şi de acest serviciu.

Până la data de 15 martie 2010 toţi clienţii persoane fizice cu cont activ MyAccount care beneficiază de cel puţin unul dintre serviciile pe bază de abonament oferite de Romtelecom (telefonie fixă, internet, televiziune digitală) vor fi înscrişi automat la o tombolă în urma căreia vor fi oferite ca premii 20 de televizoare LCD Samsung 26R81.

Plata online se adaugă celorlalte mijloace de plată oferite deja de Romtelecom, compania dispunând de o reţea de parteneriate de peste 21 000 de puncte de prezenţă (reprezentând ghişee ale băncilor, bancomate, oficii autorizate ale Poştei Române, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI, puncte de încasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom). Detalii complete despre modalităţile de plată a facturii sunt disponibile pe site-ul companiei. Aplicaţia MyAccount poate fi accesată de la adresa myaccount.romtelecom.ro..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
eJPHin Very good post.
crorkz
wNwn2o I value the blog article.Much thanks again.
Shashank
Va multumim pt. inersteul d-voastra.Momentan Eva se afla in Klinika din Augsburg/Germania. Nu se stie exact cit va sta aici.Daca Eva va avea nevoie de singe( sper ca nu) va primi aici in Klinika singe.Nu cred ca e posibil sa se aduca singe din Rominia pt. ea .Aici se fac mereu campanii pt a dona singe , pt cei benevol, adica cine vrea.Aici exista tot timpul singe conservat pt nevoi chiar si in chirurgie unde au mare nevoie desinge, de aceea aici exista o banca de singe pt. donatori care nu se termina niciodata, Lumea poate dona oricind singe la medicul de casa.Totusi va multumim pt inersteul acordat.Multa sanatate .Nedelia1f43
Kavita
suntem intro situati de a pirdee garsoniera si ramnem pe drumurine trebuie 32000euro sa platim datoriile pe care le avem luate pentru bunica mea care bolnava de cancer am vrut sa o ajutam sa se faca bine dar cu toti bani nu am pututo sava si noi am ramas cu datori mama a fost data afara din servici numa tata lucreza ne taiat si gazu de o saptamna babca vine sa ne ia casa suntem disperati mama se gindeste sa murim toti 3 sa scapam de viata asta de mizerie cei cu bani nu se gindesc si la cei necajiti daca doriti sa ne ajutati vas las un cont mie frica de mama sa nu faca o nebuniecont ro56rncb0318015736860001 si 2 euro sunt deajuns
Emmly
This airtcle went ahead and made my day.
Cornelia
Ppl like you get all the brains. I just get to say thnkas for he answer.
Mahaley
Suodns great to me BWTHDIK
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar