transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2009

FiT Distribution a preluat magazinului online ShopIT.ro

FiT Distribution a preluat magazinului online ShopIT.ro FiT Distribution, companie de distribuţie IT, a anunţat preluarea, în cadrul diviziei sale online, a magazinului www.shopIT.ro, specializat în vânzări de produse IT&C. Magazinul online va opera independent, alăturându-se celorlalte magazine online din grup: PCfun.ro, ElectroFun.ro şi 24PC.ro.

"Achiziţia magazinului online ShopIT.ro reprezintă încă o etapă de dezvoltare a diviziei online a companiei FiT Distribution, după achiziţia de la începutul acestui an a domeniului 24PC.ro. Toate acestea demonstrează consecvenţa planului nostru strategic de consolidare a industriei anunţat încă de la sfârşitul anului 2008".

"Această strategie de consolidare este cea mai potrivită metodă de a creşte în mod susţinut, chiar şi într-o perioadă de criză prin care trece acum întreaga economie. Astfel, pe de o parte, fiecare achiziţie reprezintă o posibilitate de a reduce costurile de operare la nivelul grupului de comerţ online, prin realizarea sinergiilor între diversele magazine online şi, pe de altă parte, este o oportunitate de a creşte în continuare cota de piaţă", a declarat Marius Ghenea, preşedintele FIT Distribution.

"Această tranzacţie presupune preluarea întregii activităţi a ShopIT.
ro, atât a interfeţei web existente, a logisticii, a bazei de clienţi, a tuturor serviciilor post-vânzare pentru clienţii existenţi ai ShopIT.ro, a angajaţilor, cât şi a sediului actual, având posibilitatea de a asigura astfel o continuitate în oferirea de produse şi servicii de bună calitate pentru clienţii existenţi. În plus, magazinul online va beneficia de experienţa PCfun/ElectroFun în oferirea de servicii, dar şi în asigurarea logisticii, portofoliul de produse şi servicii actual al site-ului urmând a fi completat", a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

Integrarea ShopIT.ro sub umbrela FiT Distribution va contribui la dezvoltarea magazinului online pentru adresarea, în continuare, a clienţilor specializaţi sau profesionişti în IT, pentru care acesta a fost în mod constant o sursă excelentă de produse, componente de calculator de bună calitate şi la preţuri competitive.

"Această zonă de specializare dorim să o păstram şi să o întărim în următoarea perioadă, dând astfel o arie specifică de focalizare pentru acest magazin online, în cadrul grupului online operat de FiT Distribution", adaugă Mădălin Durcă.

Magazinul online ShopIT.ro, înfiinţat în anul 2004, reprezintă unul dintre magazinele online cele mai cunoscute din domeniul e-commerce din România. Magazinul a realizat în ultimul an vânzări online de aproximativ 4 milioane dolari, iar ca număr de clienţi ai site-ului, s-au înregistrat în total aproape 40.000, fiind astfel printre primele 10 magazine online româneşti specializate în IT&C din ultimii ani.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Selda
Apropo de: Hotărăște-te puștiue2€™ e2€a6 Ori unu ori altue2€™. Pana acuma imi bagam ceva in ei, si comandam rapid de la alt maaizgn. Sunt destui cu preturi mult mai bune decat ShopIT. In privinta garantiei nu ai de ce sa iti faci griji, este jale peste tot.N560 merita fata de N520, in primul rand bateria nu se consuma asa repede cum crezi tu, procesorul acela se poate underclocka daca vrei musai sa stea la 520MHz sau unde vrei tu, oricum procesorul este scalabil cand vine vorba de viteza. Sa nu crezi ca o sa iti stea el saracu mereu in full load.Ecranul VGA este net superior celui QVGA, adica merita cu varf si indesat, mai ales cand vorbim de 3.5 inch cat are el. Daca era un ecran de 2.8 inch s-ar fi vazut acceptabil un QVGA, dar pe 3.5 inch se vede jerky. Ditamai pixeloi care iti sar in ochi.Go for N560. Plus ca merge sa pui si WM6. Nu ca pe N520 nu ar fi posibil sa se puna.
Andres
I rlaley rlaley love your describe about Eunjung, and honestly that's what i feel about her.I'm not her fan from the first place, and finally i knew her existence.there are so many beautiful girls (idols) outside but i sometimes got bored to see their face and manner, and it's not happen to Eunjung.. I never never get bored to see her face. Maybe she is not extremely beautiful, but there's something in her that makes me can't take off my eyes of her. I don't know why and then i knew about her charm, caring personality, warm heart, and her good manner.. wow.. she's rlaley almost perfect girl.. and She's rlaley shining on the stage..I think Jangwoo's mother rlaley envy to Eunjung's mom because Eunjung's mom has such a good daughter, and i think jangwoo's mother is dying want eunjung to be her daughterI'm a girl.. and even older than her.. but this is the first time for me to like/love an idol like this .. XDDSomeone in the future who will married her will be so lucky person . i'm sure
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar