transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2008

FunGift si Gecad ePayment - parteneriat pentru derularea tranzactiilor online

FunGift si Gecad ePayment - parteneriat pentru derularea tranzactiilor online FunGift.ro si Gecad ePayment au anuntat incheierea unui parteneriat pentru derularea tranzactiilor online pe www.fungift.ro. La trei ani de la lansare, avand peste 400 de produse diferite in portofoliu, FunGift.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de cadouri din Romania.

Platforma aleasa este BRD ePayment, solutia integrata de comert electronic dezvoltata de Gecad ePayment care ofera toate functionalitatile necesare dezvoltarii unei afaceri online de succes: procesare plati online, antifrauda, servicii webmarketing, instrumente de marketing si vanzari, rapoarte, suport tehnic 24/7.

"Dragostea fata de client este pe primul loc in cadrul culturii organizationale FunGift. Din aceasta cauza cautam pentru clientii nostri cele mai bune repere de pe piata - astfel ca era normal ca atunci cand vorbim despre metode de plata online sa oferim clientilor nostri solutia ePayment. Avand in vedere ca de la implementarea solutiei, numarul comenzilor platite online s-a dublat, ma astept ca procentul platilor prin card sa creasca semnificativ in 2008", a explicat Marius Ciocan, Project Manager FunGift.ro.

Conform declaratiilor FunGift.ro, platile online reprezinta intre 3% - 5% din totalul vanzarilor inregistrate de magazin, iar pana la finalul anului oficialul companiei estimeaza ca platile prin card sa ajunga la 10%.


Colaborarea intre cele doua companii include implementarea solutiei BRD ePayment si pentru www.casualwear.ro, magazin online de confectii si accesorii si www.floriinconstanta.ro, primul magazin din reteaua nationala de florarii online Flori in RO, din care mai fac parte alte 15 florarii online locale.

"Cu sapte magazine online de profil aparute de la inceputul anului numai in sistemul ePayment, cadourile online reprezinta un segment important pentru dezvoltarea comertului electronic. Colaborarea cu FunGift ne onoreaza si reprezinta un pas inainte in promovarea catre un public si mai larg a platilor online prin card", a declarat Carmen Sebe, CEO Gecad ePayment.

In 2007, FunGift a inregistrat o cifra de afaceri de 150.000 euro, dublu fata de valoarea inregistrata in 2006. Cele mai vandute cadouri sunt tricourile cu mesaje amuzante, jucariile cu porturi USB si cele antistres. "De fapt, putem vorbi de un anumit tip de cadouri doar in perioadele sarbatorilor. in afara acestor perioade, cele mai mari vanzari le inregistreaza cadourile amuzante, indiferent de ce reprezinta ele", a mentionat Marius Ciocan.

Cu peste 400 de cadouri diferite in stoc si peste 11.000 de comenzi onorate, FunGift este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania. FunGift.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitata Internetics 2005 si 2007 si tot in 2007 iese Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania. Magazinul asigura servicii de livrare 24h in toata tara.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si ARMS. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si ARMS se adreseaza atat pietei interne cat si celei internationale de distributie electronica de software. ePayment si Avangate sunt marci inregistrate Gecad ePayment International SRL si respectiv Avangate B.V. Gecad ePayment este membra a grupului Gecad si actionar majoritar al Avangate B.V.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Download oem software
VArwpb Read, of course, far from my topic. But still, we can work together. How do you feel about trust management?!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar