transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2007

FunGift.ro introduce tag cloud-ul in comertul online din Romania

FunGift.ro introduce tag cloud-ul in comertul online din Romania

FunGift.ro introduce pe data de 13 septembrie 2007, "in premiera pentru comertul online din Romania", precizeaza reprezentantii site-ului intr-un comunicat, tag cloud-ul. "Incercam din toate puterile sa avem grija de clientii nostri si sa le oferim o experienta cat mai placuta atunci cand ne viziteaza. Noua functie de cautare de la FunGift.ro si tag cloud-ul implementat astazi fac parte dintr-un set de unelte extrem de folositoare oricarui vizitator de magazin online. De astazi, clientii nostri vor avea posibilitatea sa gaseasca dintr-un click ceea ce cautau, tag cloud-ul organizand dupa mai bine de 50 de concepte produsele oferite de noi", declara Marius Ciocan, director al www.FunGift.ro.

 

Un tag cloud este un set de tag-uri (etichete) cu marimi diferite, fiecare marime a tag-ului fiind asociata unui grad de importanta. Alegand un tag, este afisata o pagina cu produsele FunGift.ro asociate acelui tag. FunGift este compania care a dezvoltat un magazin online de cadouri cu peste 6 000 de comenzi onorate - FunGift.ro si reteaua de florarii online locale - FloriinRO.

ro, retea ce are in componenta 11 florarii online locale operationale in orase precum Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj sau Brasov. FunGift a lansat in august 2007 magazinul online de haine CasualWear.ro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Oliver
Mi-a placut mult clpuil si as vrea sa iau legatura cu voi pentru inregistrarea unui curs. Nu gasesc la vedere o adresa de contact asa ca va rog sa imi scrieti voi la pentru mai multe detalii. Multumesc
Lyn
Nu fi prostuță, citește cu atenție ce-am scris. Comanda a fost făcută pe 22 Decembrie (după 15 dcermbeie deci). Să eențeleg că dacă nu comandam pe2nă pe 15 dcermbeie puteam să-mi iau adio de la comenzi ?Dacă extrapolez pot să zic și eu de-acum eenainte că toate sarcinile legate de locul de muncă trebuie să vină cel te2rziu pe2nă pe 15 dcermbeie altfel nu garantez că-mi voi mișca curu' să le eendeplinesc ? Să vă intre bine een cap, sunt zile lucrătoare. Dacă nu ești een stare să faci față ritmului de livrări din perioadele aglomerate eenseamnă că ești varză ca firmă de curierat. Dacă ești varza (și majoritatea pot să confirme treaba asta despre FanCourier) atunci apucă-te de grădinărit, pescuit sau orice altă activitate een care nu trebuie să respecți niște termene. Mi se rupe een paișpe mie că aveau o grămadă de livrări de făcut een perioada aia. Mai multe livrari=mai mulți bani pentru ei. Pot să angajeze temporar personal een plus, pot să angajeze temporar altă firmă de curierat, se poate găsi o soluție dacă eeți dai interesul.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar