transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-02-2009

Gecad ePayment: 1 milion de plati online prin card

Gecad ePayment: 1 milion de plati online prin card Pe 5 februarie 2009, la aproape 5 ani de la lansare, Gecad ePayment a depasit tranzactia cu numarul 1 milion procesata in sistemul propriu. Prima tranzactie in sistemul ePayment a avut loc pe 17 iulie 2004, in magazinul Twister.ro si a avut valoarea de 2,5 milioane lei (ROL).

"In cei patru ani si jumatate care au trecut de atunci, atat solutia ePayment, cat si comertul electronic romanesc au crescut intr-un ritm spectaculos. in decembrie 2004 tranzactionam deja peste 100 de comenzi lunar, la finalul anului 2005 depasisem 1000 de comenzi lunar iar la inceputul anului 2007, numarul lunar al comenzilor procesate de ePayment depasea 10.000 de comenzi.

In acest moment, avem aproximativ 50.000 de comenzi finalizate, intr-o luna. Daca estimarile se dovedesc a fi corecte, anul viitor vom procesa tranzactia cu numarul 2 milioane", a explicat Carmen Sebe, Director General Gecad ePayment.

Conform datelor din sistemul ePayment, comportamentul clientilor magazinelor online a fost relativ constant.
Astfel, in fiecare an, ianuarie si februarie au fost cele mai slabe luni. La nivelul perioadei 2005-2008, februarie a fost luna care a inregistrat cele mai putine vanzari, totalizand putin peste 51.000 de tranzactii, in timp ce decembrie si-a adjudecat cele mai multe vanzari, cu 102.500 tranzactii.

Distributia vanzarilor pe parcursul unei luni calendaristice a fost relativ egala, cu diferente destul de reduse intre zile. Cele mai multe vanzari in perioada 2005-2008 au fost realizate la inceputul saptamanii, zilele de luni si marti totalizand aproximativ 330.000 dintre comenzi iar intervalul orar preferat de clienti pentru comenzi online a fost 11.00 – 12.00 si 17.00 -20.00.

Anul 2009 a debutat cu vanzari in crestere usoara fata de decembrie 2008, numarul comenzilor crescand cu 5% in ianuarie fata de ultima luna a anului trecut. "In ceea ce priveste anul 2009, noi am estimat un numar de 875.000 tranzactii. Evolutia pietei in primul trimestru va arata mai bine in ce masura comertul electronic este afectat de actualele conditii economice", incheie Carmen Sebe, Director General Gecad ePayment.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Claudia
La mai mare !
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar