transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2008

GECAD ePayment - oferta speciala ePayment Start Up: 2,9% plus 1 euro

GECAD ePayment - oferta speciala ePayment Start Up: 2,9% plus 1 euro GECAD ePayment a lansat pachetul de servicii integrate de comert electronic ePayment Start Up, dezvoltat special pentru companiile care vor sa înceapa sa vânda online. Oferta, disponibila pâna la 31 decembrie 2008, pastreaza toate functionalitatile solutiei clasice BRD ePayment, de la procesarea platilor online pâna la serviciile antifrauda si de suport 24/7, la un comision preferential de 2,9% plus 1 euro pentru fiecare tranzactie realizata de magazinul online.

Totodata, compania lanseaza pe piata o noua gama de servicii de Internet marketing cu scopul de a sprijini dezvoltarea comertului electronic autohton, prin eficientizarea investitiilor pentru promovarea pe web.

"În conditiile în care companiile se pregatesc pentru un 2009 dificil, Internetul ramâne canalul de vânzari si de promovare care ofera cel mai bun raport eficienta/costuri. Cred ca sfârsitul lui 2008 este un moment bun pentru toate companiile, mici sau mari, care nu vând înca online, sa faca acest pas iar cei care vând deja pe Internet sa îsi promoveze produsele într-un mod cât mai eficient", spune Carmen Sebe, CEO la GECAD ePayment.

Noile servicii de Internet marketing includ optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics si managementul reputatiei online, toate acestea având ca obiectiv sa ajute magazinele online sa îsi creasca traficul, rata de conversie si sa îsi construiasca o reputatie puternica. Oferta completa se regaseste pe site-ul ePayment, unde magazinele online pot solicita si o evaluare gratuita a site-ului.

"Proiectele de Internet marketing derulate în ultimii patru ani atât pentru partenerii nostri din România, cât si pentru cei din afara tarii ne-au aratat ca marketing-ul pe Internet este de multe ori cea mai buna modalitate de promovare, cu rezultate eficiente si masurabile, la un buget mult mai redus decât în cazul promovarii traditionale. Credem cu tarie ca în contextul economic actual, orice proprietar de magazin online trebuie sa îsi eficientizeze costurile si sa aleaga solutii de promovare masurabile în timp real, iar gama de servicii propuse de GECAD ePayment este un ajutor în acest sens", explica Adriana Iordan, Web Marketing Manager GECAD ePayment.


Tot din dorinta de a veni în întâmpinarea magazinelor online românesti, cu informatii cât mai utile pentru îndeplinirea obiectivelor de vânzari, GECAD ePayment a dat o noua înfatisare site-ului propriu, www.epayment.ro. Acesta vine acum cu un continut îmbogatit despre comertul electronic, în general, dar si despre solutiile ePayment.

De asemenea, noul website include o sectiune mai ampla dedicata cumparatorilor online, dar si un blog de eCommerce. În sectiunea dedicata lor, cumparatorii vor putea regasi informatii complete despre securitatea achizitiilor online, elemente de recunoastere a unui magazin online sigur sau metode de recunoastere a tentativelor de phishing.

Continutul editorial al blogului ePayment include dezbateri privind diverse probleme si solutii din comertul electronic, articole si sfaturi pentru creserea vânzarilor online si a ratei de conversie, studii si date statistice. "De fapt, blogul ePayment va fi despre ce vor dori comerciantii sa fie. Este spatiul în care putem discuta oricând despre tot ce înseamna comert electronic", adauga Adriana Iordan..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar