transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2007

GECAD ePayment a adaugat PayPal pe lista mijloacelor de plata electronica

GECAD ePayment a adaugat PayPal pe lista mijloacelor de plata electronica

GECAD ePayment accepta PayPal ca metoda de plata la comerciantii din sistemul ePayment. Introducerea PayPal pe lista metodelor de plată în magazinele online româneşti face parte din strategia de dezvoltare a soluţiei ePayment ce are ca obiectiv sprijinirea comercianţilor autohtoni în a oferi propriilor utilizatori servicii complete şi flexibile.

"PayPal este una dintre cele mai frecvente metode de plată în multe ţări. Introducerea PayPal în sistem va creşte competitivitatea magazinelor online ce lucrează cu ePayment iar clienţii acestora vor avea la dispoziţie încă o modalitate comodă de a achiţiona produse şi servicii de pe Internet, indiferent dacă sunt în ţară sau în afara acesteia", declară Carmen Sebe, Director General GECAD ePayment.

Acceptarea plăţilor prin PayPal va conduce la atragerea de noi cumpărători în magazinele online româneşti dar şi la creşterea numărului achiziţiilor efectuate de aceştia.

În sistemul ePayment aproape 30% din numărul total de tranzacţii online sunt efectuate din străinătate, iar 70% din ţară. Majoritatea comenzilor din afara ţării vin din Italia, Franţa şi Spania, cu o pondere de 42%, 16% respectiv 13% din numărul total al comenzilor plasate din afara României în magazinele din sistemul ePayment. Magazinele online care vând sau îşi doresc să vândă în afara ţării beneficiază de o serie de facilităţi asigurate de ePayment: comandă multilanguage (română, engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană), suport pentru clienţi 24/7 în engleză, afişare total comandă în diverse monede şi, începând din această săptămână o noua metodă de plată: PayPal.

"Având în vedere că PayPal este o metodă de plată frecvent utilizată în afara ţării, considerăm că introducerea sa ca mijloc de plată în sistemul ePayment poate duce la o creştere semnificativă a volumului tranzacţiilor efectuate din afara ţării", mai spune Carmen Sebe.În ultimele 6 luni, valoarea cumpărăturilor din afara ţării în magazinele online autohtone înscrise în sistemul ePayment s-a ridicat la 12,6 milioane euro. Magazinele online sunt o soluţie foarte practică şi la îndemână nu doar pentru publicul localizat în România, dar şi pentru românii plecaţi din ţară care astfel pot trimite repede cadouri celor dragi, la preţuri mai mici decât dacă ar apela la magazine din ţara de rezidenţă. Datorită faptului că PayPal este o soluţie populară în afara României, tendinţa ascendentă se va menţine şi după sărbători.

Prin adăugarea plătilor prin PayPal alături de plata prin card sau prin SMS în interfaţa de comandă ePayment, publicul român va avea un argument în plus în favoarea cumpărăturilor online, beneficiind de un plus de comoditate şi siguranţă.

Principala caracteristică prin care PayPal se diferenţiază de alte metode este uşurinţa în efectuarea plăţilor online. Astfel, în momentul în care un utilizator efectuează o plată prin PayPal, singurele informaţii care i se cer sunt email-ul asociat contului de PayPal si parola de login in acest cont.

Sistemul antifraudă oferit de soluţia ePayment minimizează riscul de fraudă la plăţile prin PayPal. Deşi, la prima vedere acestea pot prezenta un risc destul de mare, emailurile şi datele aferente conturilor PayPal fiind vânate prin numeroase atacuri de tip phishing, toate tranzacţiile din sistemul ePayment, inclusiv cele prin PayPal, sunt verificate automat pe baza unor criterii specifice iar tranzacţiile considerate suspecte sunt verificate manual de către specialiştii antifraudă ai GECAD ePayment.

Implementarea PayPal s-a realizat doar după o perioadă de câteva luni în care echipa de dezvoltare ePayment a testat soluţia pentru a se asigura că toate normele de securitate sunt respectate.

"Impactul pe care această nouă metodă de plată îl va avea în rândul cumpărătorilor din România depinde atât de creşterea numărului de posesori de conturi PayPal cât şi de evoluţia pieţei în 2008. Statisticile din 2007 ne arătată că românii au prins gustul cumpărăturilor online şi ne aşteptăm ca în 2008 tendinţa să se menţină", conchide Carmen Sebe.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Alpa
Ive been listening for along time, since I heard you and Marc on Rachel Madoow when she was still on Air America. You guys had just setrtad Break Room . I though that was one of the most interesting and hillrious political/comedy show around back then. I lost track of both of you for a long time and was pleased to learn last year that you both had podcasts. I try my hardest to listen to Marc, he does a good podcast, good interviews etc, but I find myself listening to you instead. The Majority Report is a fucking gift to all who know about it! So, I just recently got back to work and the first thing I have bought is your membership. Your truly an inspiration to me. As a working parent, not taking cooperate money, thorough and informative reporting, great interviews and of course Cliff on fridays. Thanks for all your hard work, dedication, and telling it how is !!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar