transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-05-2008

Gecad ePayment a lansat Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri

Gecad ePayment a lansat Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri Gecad ePayment a lansat incepand cu luna mai Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri, o serie de seminarii dedicate studentilor care doresc sa inceapa afaceri in mediul online. Primul seminar va avea loc pe data de 28 mai 2008, incepand cu ora 16.30, la sediul Gecad ePayment si va avea ca tema principala "Cum sa vinzi software online".

Astfel, primul eveniment va aborda discutii precum ce fel de software poti sa vinzi online, care sunt metodele de licentiere, aspecte juridice legate de comercializarea de software, cum trebuie sa fie un magazin online de software sau cum sa faci promovare online cu buget redus.

"Am inceput cu un seminar pe tema comercializarii online de software pentru ca am sesizat un interes foarte mare in randul studentilor pentru acest subiect. Vom continua seria evenimentelor si cu alte teme de interes pentru ei. Obiectivul nostru este sa dezvoltam spiritul antreprenorial si sa punem la dispozitia tinerilor toate cunostintele acumulate de noi in ultimii 16 ani", a explicat Radu Georgescu, Presedinte Gecad Group.

Prima editie a scolii de Afaceri ePayment pentru Tineri va fi sustinuta de Adriana Iordan, Web Marketing Manager Gecad ePayment, Cristian Badea, CIO Gecad ePayment si Radu Georgescu, Presedinte Gecad Group.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online.
Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si ARMS. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si ARMS se adreseaza atat pietei interne cat si celei internationale de distributie electronica de software.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bill
Promotie tipic romaneasca - s-au trimenat fondurile si campania s-a oprit pe tacute cu mult inainte de termenul ei. Din pagina promotiei de pe GECAD Epayment au disparut subtil un numar de magazine printre care si PC Garage
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar