transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2008

Inceperea scolilor a adus vanzari record la PCfun.ro

Inceperea scolilor a adus vanzari record la PCfun.ro PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT si electronice, a anuntat pentru luna septembrie un numar record de vizitatori, ca urmare a inceperii noului an scolar, dar si vanzari in crestere pentru categoriile de produse de interes maxim pentru aceasta perioada, categoriile notebook si sisteme desktop (PC-uri).

Pentru luna septembrie, PCfun.ro anunta vanzari de notebook-uri duble fata de luna precedenta, urmate de o crestere de peste 40% pe categoria de sisteme desktop, comparativ cu cea mai buna luna din an care a fost ianuarie, o crestere de 42% pentru imprimante si multifunctionale, dar si pentru monitoarele LCD in crestere cu 28%.

"Vanzarile se mentin in continuare la un nivel dublu fata de anul trecut, iar rezultatele bune obtinute in luna aceasta vin ca urmare a manifestarii interesului consumatorilor pentru produsele IT mult mai devreme in comparatie cu anul trecut, dar si datorita numeroaselor oferte si promotii atat in PCfun.ro cat si Electrofun.ro. Pentru perioada urmatoare produsele de interes maxim vor fi in continuare notebook-urile, sistemele desktop, imprimantele, multifunctionalele, monitoarele LCD, la care se vor adauga si alte categorii precum componentele PC si televizoarele LCD", a declarat Madalin Durca, directorul de marketing PCfun.ro.

Ofertele anuntate de cele doua magazine online pentru aceasta perioada, PCfun.ro si Electrofun.ro, vor atrage in luna septembrie estimativ 325.000 de vizitatori, preturile foarte mici fiind atractia principala mai ales pentru categoria de sisteme desktop cu monitor LCD, sisteme desktop cu rucsac pentru scoala, notebook-uri cu geanta si router cadou, oferte concepute pentru a sustine perioada de back to school.

"In luna septembrie, odata cu inceperea scolilor si intoarcerea la birouri, am lansat o promotie cu oferte de pret soc, numita "codul portocaliu", prin care oferim in fiecare marti reduceri de pana la 35% pentru un numar limitat de produse.
inca de la lansare, produsele valabile in aceasta oferta s-au epuizat doar in 24 de ore, lucru care ne-a luat prin surprindere, iar pentru urmatoarele promotii ne vom evalua mai bine stocurile pentru a satisface toate cererile clientilor", a adaugat Madalin Durca.

PCfun.ro acopera in prezent produse din domeniul tehnologiei informatiei si electronice, avand parteneri cu traditie in aceste industrii. Produsele comercializate in mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de mentionat fiind urmatoarele brand-uri: Acer, Apple, Asrock, Asus, A-Data, BenQ, Canon, Compro, Dell, Epson, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, GNR, His, Horizon, HP, Intel, Leadtek, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, MSI, Nec, Nikon, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Milagros
Our girls and Kuster spent the weekend eniteraintng our niece and nephew! Nobody got into trouble here, either.houndstooth recently posted..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar