transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2007

Iris SA se declara impotriva distribuirii de terminale iPhone deblocate in Romania

Iris SA se declara impotriva distribuirii de terminale iPhone deblocate in Romania

IRIS SA - Apple IMC Romania, unic distribuitor autorizat cu drepturi de comercializare si promovare Apple în România, recomanda utilizatorilor romani sa nu realizeze modificari neautorizate ale software-ului iPhone si sa nu achizitioneze dispozitive iPhone.

"Persoanele care au achizitionat deja în România dispozitive iPhone "deblocate" sunt încurajate sa se adreseze organizatiilor competente în privinta drepturilor consumatorului", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Rompres si www.SMARTfinancial.ro.

Apple a lansat iPhone în Statele Unite ale Americii în luna iunie 2007, si a anuntat ca iPhone va fi disponibil în Marea Britanie si Germania începând cu 9 noiembrie 2007 prin intermediul unor contracte de exclusivitate cu operatori de retea. În acest moment, iPhone nu se comercializeaza printr-o filiera legala în afara acestor state.

"La aceasta data nu exista garantie comerciala Apple pentru iPhone în afara Statelor Unite, iar aceasta garantie este lovita de nulitate în momentul în care asupra dispozitivului se realizeaza orice modificare interna, hardware sau software, care contravine contractului de licenta software iPhone. Prin urmare, orice client care "deblocheaza" sau achizitioneaza un iPhone "deblocat" nu beneficiaza de nici un fel de protectie din partea Apple", precizeaza comunicatul.

Mai mult, Apple a descoperit ca numeroase programe pentru "deblocarea" neautorizata a dispozitivelor iPhone cauzeaza daune ireparabile software-ului iPhone, având ca rezultat probabil transformarea permanenta a iPhone într-un dispozitiv inoperabil dupa instalarea unui update software ulterior furnizat de Apple.

Apple a declansat revolutia calculatoarelor personale în 1970 odata cu lansarea modelului Apple II si a reinventat calculatorul personal în 1980 cu Macintosh. În prezent, Apple este producator si furnizor important de calculatoare performante, sisteme de operare OS X, iLife si aplicatii profesionale.

Apple se afla, de asemenea, în avangarda revolutiei digitale prin playerele mp3 si video marca iPod, magazinul online iTunes si tocmai a intrat pe piata telecomunicatiilor cu revolutionarul iPhone.

Integrated Romanian Information Systems (IRIS) SA este o companie privata fondata în anul 1994, si face parte din grupul international de companii MDS Group începând cu 1998. IRIS este unic distribuitor al produselor Apple în România, devenind un furnizor important de hardware, software si solutii integrate pentru clientii din domenii de creatie (design grafic, publicistica tiparita si web, audio, video si multimedia) precum si pentru profesionistii în afaceri si educatie.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Chuckles
So much info in so few words. Tooslty could learn a lot.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar