transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2007

Lasalle Corp a lansat strada32.com, magazin online de cadouri

Lasalle Corp a lansat strada32.com, magazin online de cadouri

Strada32.com reprezinta un nou mall virtual romanesc, al carui nume este inspirat de New York, dupa cum spun reprezentantii magazinului, citati de www.SMARTfinancial.ro: "La New York, in districtul unde se afla Strada 32, se intampla cele mai bune experiente de shopping din lume. Aici se afla cele mai mari centre comerciale din Manhattan, care vand de la mari branduri pana la cele mai banale chilipiruri".

"Strada32.com este un serviciu adresat cu precadere romanilor care traiesc in afara granitelor tarii, romanilor care vor sa le arate celor de acasa ca se gandesc la ei si care aleg sa isi impacheteze sentimentele sub forma unui dar. Indiferent ca afara e soare sau ploaie, ca e Craciun sau Paste, 1 martie sau ziua lor de nastere", se arata in sursa citata.

"E adevarat www.Strada32.com targeteaza in principal romanii din diaspora, dar si comunitatea de corporate din Romania. Trebuie clar mentionat ca portalul de cadouri nu neglijeaza nici publicul feminin si nici pe cel tanar, care traieste atat in interiorul granitelor Romaniei, cat si in afara lor. Strada 32 este un magazin virtual insufletit, care ii propune vizitatorului cadouri personalizate, conceptuale, de suflet", spune Mirela Ciucur, General Manager Lasalle Corp.

"Strada32.

com e motivata de motto-ul corporate We sign everything with love. De aceea, semnatura Strada32.com se traduce printr-o experienta de shopping emotional, de la conceptul de produs pana la momentul livrarii. Obiectivul site-ului? Pana la sfarsitul lui 2007, 1,000 de expati romani din SUA sa trimita cadouri online, iar in Romania, aproape 100 de companii sa isi semneze parteneriatele lor With love. Actiunea ar putea genera venituri de peste 150,000 de lei", crede Ciucur.

Darurile sunt structurate pe categorii precum Beauty, Chocolate&Spirits, Wines&Champagne, Exotic, Beauty, Gourmet, Christmas, Corporate, Pampering and Toys si cu preturi cuprinse intre 19,50 USD - cel mai ieftin - Wine and Chocolat si cel mai scump -252,50 USD - For the Newly Wedds.

Plata se poate face cu card de credit sau Ordin de Plata. Firma are in totalitate capital romanesc si a fost fondata in urma unui parteneriat intre cativa antreprenori cu experienta in industria de internet din Romania. Compania este orientata pe proiecte de e-business, primul dintre acestea fiind Strada32.com, platforma de comert care se adreseaza in special romanilor din afara tarii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Liezl
Vă salut cu respect O surrpiză plăcută vizita dumneavoastră pe acest blog, mai ales eentruce2t (şi cum foarte bine aţi sesizat) Stefa Media nu beneficiază de publicitate sau promovare. Referitor la articol, realitatea rome2nească aduce mai degrabă cu sultanatul lui Soliman I, de unde şi succesul telenovelei. Noi nu (prea) avem politicieni, ci oameni puşi een funcţii politice. Problema e că eentotdeauna va exista un decalaj eentre realitatea faptică şi proiecţia acelui lucru een realitate, imaginea. Cazul brokerului Sima, să dau un exemplu recent. Ori stafful de campanie (staff vine de la englezescul staff / toiag, sprijin / stafful de campanie, cel pe care se sprijină candidatul), trebuie să menţină een cote rezonabile această diferenţă dintre realitate şi imagine. Nixon a pierdut eentruce2t arăta mai rău dece2t era een realitate. Nu e suficient să ai un candidat bun, ci trebuie să-l prezinţi ca fiind bun şi ceilalţi să-l perceapă ca fiind bun. Sau chiar cel mai bun.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar