transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-04-2008

Librarie online - carti si cadouri pe www.CartePremium.ro (P)

Librarie online - carti si cadouri pe www.CartePremium.ro (P)

Librarie online cu servicii premium, www.CartePremium.ro este recomandata chiar de SMARTfinancial, fiind un proiect de e-commerce marca SMART press. CartePremium ofera in primul rand carti, dar si cadouri, in special formate din carti alaturi de ciocolata, sticle de vin premium & bauturi fine, in ambalaje perfecte pentru a fi daruite.

Magazinul online www.CartePremium.ro propune clientilor sai diverse cadouri, ce constau fie in pachete de carti alese in functie de tema dorita, fie in carti alaturate unei bauturi premium sau alte mici cadouri. Astfel, pe langa categoriile de carti, care sunt pozitionate in prim-plan, pe website exista si cele de cadouri, in partea de jos a meniului principal: cadouri business, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri pentru copii, chiar cadouri amuzante si cadouri de lux.

La plata online, prin card bancar, orice comanda pe www.CartePremium.ro va beneficia de livrare 100% gratuita. In Bucuresti si Constanta, livrarea gratuita va fi realizata de curier, direct la destinatar, prin serviciile premium ale companiei Fastius Curier, iar in alte orase prin Posta Romana.Pentru comenzile pe www.CartePremium.ro a caror contravaloare nu este achitata online, exista diverse optiuni de livrare, prin Posta Romana si servicii de curierat, costurile de transport variind intre 6 si 19 lei, in functie de modalitatea de plata, modalitatea de livrare si orasul de destinatie.

 

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar