transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2007

Magazin de Craciun - Christmas Fun, o productie PCfun si ElectroFun

Magazin de Craciun - Christmas Fun, o productie PCfun si ElectroFun

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor mobile, a lansat Magazinul de Crăciun, primul spaţiu de comerţ electronic dedicat cadourilor din perioada sărbătorilor. Produse considerate a fi de interes pentru această perioadă sunt grupate pe secţiuni, în funcţie de segmentul căruia se adresează, pentru o selectare rapidă, au preţuri atractive şi beneficiază de livrare gratuită la domiciliu.

"Ne-am dorit ca în această perioadă a sărbătorilor de iarnă să le oferim clienţilor noştri un real suport în alegerea unui cadou. Christmas Fun este un magazin dinamic, care îşi va îmbunătăţi oferta în fiecare săptămână, astfel încât să fim convinşi că le facem clienţilor cele mai bune propuneri. Pentru simplitatea alegerii, am creat în acest magazin, atât promoţii din PCfun, cât şi din ElectroFun", declară Mădălin Durcă, Director de Marketing la PCfun.ro.

Magazinul de Crăciun include în acest moment 14 oferte speciale, produse de pe site-urile PCfun.ro şi ElectroFun.ro, la preţuri accesibile, grupate în funcţie de destinaţia lor, pentru o mai uşoară adresare a utilizatori finali. Astfel, se găsesc produse cu target feminin, pentru acasă, special concepute pentru bărbaţi sau pentru entuziaştii calculatoarelor, oferta urmând a fi completată pe tot parcursul lunii decembrie, prin aceeaşi adresare focalizată, pentru a acoperi cât mai bine aceste segmente de utilizatori.

"PCfun.ro a promis, încă din momentul lansării sale, să facă posibile achiziţii online într-un mod uşor şi rapid şi să pună la dispoziţia clienţilor produse de interes, la preţuri avantajoase.

În perioada sărbătorilor, care este, prin excelenţă, un moment extrem de solicitant pentru toţi, ne respectăm acest angajament, clienţii site-urilor PCfun.ro şi ElectroFun.ro beneficiind atât de oferta propriu-zisă, cât şi de serviciile pe care le punem la dispoziţie pre şi postcumpărare, pentru un efort minim în alegerea produselor, economisire de bani şi timp", adaugă Magda Stoica, director de vanzari al PCfun.ro/ElectroFun.ro.

PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus, A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba.

ElectroFun.ro este magazin online de produse electronice şi electrocasnice, lansat abia la sfarsitul lunii august 2007 şi operat de catre FiT Distribution. Cu peste 2500 de produse active, magazinul îşi propune să devină magazinul online numarul 1 în opţiunile clienţilor pe segmentul produselor electronice şi electrocasnice.

ElectroFun.ro oferă peste 2500 de produse, de la peste 60 de furnizori, dintre care: AEG, Arctic, Beko, Braun, Chicco, Electrolux, Grundig, Grup Seb, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Tefal, Whirlpool, Vortex, Zanussi, etc

FiT Distribution este o companie înfiinţată în 2002, ce activează în piaţa de distribuţie din România, atingând în 2006 o cifră de afaceri de 10 milioane USD.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar