transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2007

Magazinosaurus Rex: platforma e-commerce folosita deja de peste 50 de magazine online

Magazinosaurus Rex: platforma e-commerce folosita deja de peste 50 de magazine online

Magazinosaurus Rex, platforma de e-commerce proiectata si dezvoltata de KSD a devenit într-un an cel mai vandut magazin virtual la cheie din România. Peste 50 de magazine virtuale românesti folosesc la aceasta ora platforma KSD, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Magazinosaurus RexT (M-Rex) este o platforma de e-commerce care permite setarea foarte rapida a unui magazin virtual. Platforma a fost creata special pentru piata din România, astfel încât reuseste sa raspunda celor mai neasteptate cerinte care pot aparea în activitatea comerciantului online din România.

Dintre caracteristicile de baza ale platformei: integrarea automata cu principalele motoare de cumparaturi din România; optimizarea scriptului pentru motoare de cautare si campanii Adwords; actualizarea datelor pe baza unui upload de fisier XLS; usurinta crearii categoriilor, subcategoriilor, fiselor de produse, a specificatiilor si a filtrelor; programarea modulara, care permite preluarea platformei de catre echipa de programare a clientului si adaugarea cu usurinta de noi module si functionalitati; codul simplu, curat si comentat, si designul pe baza de CSS, care permite clientului cu cunostinte minime de HTML / CSS sa îsi creeze un design nou.

Platforma a fost dezvoltata în limbaj PHP/MySQL. Alegerea s-a facut tinând cont de specificul pietei de hosting din România pe care configuratiile LAMP (Linux-Apache-MySQL-PHP) reprezinta circa 98% din total. "Dezvoltarea initiala a platformei a durat 6 luni si a avut la baza un set initial de studii de uzabilitate si de marketing care au urmarit sa evidentieze pe de o parte cu ce fel de experienta online este obisnuit cumparatorul din România si pe de alta parte ce îsi poate dori un mic patron care doreste sa-si deschida o afacere online. Platforma este în continua dezvoltare, astfel încât sa raspunda permanent celor mai noi exigente ale pietei".Lucian Sârbu, managerul companiei care a produs aplicatia, a declarat: "Piata de e-commerce din România e într-o continua crestere, de la an la an. Prioritatea principala pentru anul viitor este sa marim reteaua de programatori si web designeri care folosesc M-Rex ca platforma de baza pentru magazinele virtuale livrate clientilor. Fata de platforme gen OS Commerce sau VirtueMart (modulul de e-commerce pentru popularul CMS Mambo/Joomla) M-Rex permite un lucru de baza în afaceri: retentia clientilor. Si aceasta deoarece, fiind perfect adaptat pietei românesti, este foarte usor sa integrezi functiile suplimentare cerute de client. Dupa 1-2 ani de activitate 90% din magazinele virtuale pornite pe baza de OS Commerce fie dau faliment, fie sunt upgradate la o platforma mai performanta care sa permita comerciantului sa desfasoare cu adevarat o afacere online. În ambele cazuri acest lucru înseamna ca furnizorul initial al solutiei de e-commerce îsi pierde clientul".

La ora actuala magazinele care ruleaza pe platforma Magazinosaurus Rex insumeaza circa 70.000 de vizitatori unici pe saptamâna si genereaza afaceri de peste 1 milion de euro / luna. Cele mai importante magazine care au decis sa-si bazeze afacerea pe platforma M-Rex sunt www.Mediadot.ro (35.000 de vizitatori unici / saptamâna, devenit într-un an unul din magazinele importante IT&C din România), www.DPAP.ro, www.Talksmart.ro si www.Euro-best.ro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Piko
marbleC:\Users\lacoster\Downloads>cscript c:\windows\system32\slmgr.vbs/skms kms.asia.edu.tw:1688Micrcsoft Windows Script Host Version 5.8Copyright Microsoft Corporation 1996-2001. All rights rseerved.在執行Microsoft Windows 版本的電腦上,執行 ’slui.exe 0x2a 0x8007007E’以顯示錯誤文字。錯誤:0x8007007EC:\Users\lacoster\Downloads>cscript c:\windows\system32\slmgr.vbs /atoMicrcsoft Windows Script Host Version 5.8Copyright Microsoft Corporation 1996-2001. All rights rseerved.在執行Microsoft Windows 版本的電腦上,執行 ’slui.exe 0x2a 0x8007007E’以顯示錯誤文字。錯誤:0x8007007EC:\Users\lacoster\Downloads>pause請按任意鍵繼續
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar