transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-11-2008

Marius Ghenea investeste in FlorideLux.ro si BrazideCraciun.ro

Marius Ghenea investeste in FlorideLux.ro si BrazideCraciun.ro Marius Ghenea, cunoscut business angel, anunta investitii consolidate în comertul online, prin preluarea unei participatii majoritare de la compania Gravity Design, care opereaza cele mai cunoscute brand-uri pe piata online a florilor www.floridelux.ro si site-ul sezonier www.brazidecraciun.ro.

"Ceea ce cred ca putem câstiga de pe urma acestei tranzactii, atât eu cât si partenerul meu Marius Dosinescu, este atingerea obiectivului strategic si de business, prin consolidarea pozitiei de lider pe piata vânzarilor online de flori, produse si servicii conexe. Am decis sa investesc în acest segment luând în considerare potentialul pe care îl are aceasta piata si în special cele doua site-uri", declara Marius Ghenea, presedinte Gravity Design.

"Avantajul parteneriatului semnat consta, printre altele, si în complementaritatea experientei si resurselor pe care amândoi le avem in mediul online, mai ales ca Marius Ghenea vine cu experienta din celelalte proiecte consolidate, dar si din investitii de succes de tip business-angel", completeaza Marius Dosinescu, General Manager Gravity Design.

Odata cu apropierea sezonului, site-ul de brazi si decoratiuni de Craciun, www.brazidecraciun.ro, desfasoara pâna pe 15 noiembrie o oferta speciala, prin care acorda o reducere de 15% tuturor celor care plaseaza pre-comenzi în acest interval. Echipa BrazideCraciun a efectuat un studiu de piata relevant si a constatat ca, asemeni consumatorilor europeni sau americani, românii încep sa se gândeasca la perioada de Craciun si achizitiile specifice acestui sezon festiv cu mai mult timp înainte, în comparatie cu anii trecuti când lasau pe ultima clipa aceste pregatiri. Astfel, datorita acestor initiative timpurii, site-ul a înregistrat înca din luna octombrie un numar record de comenzi, în valoare de peste 30.000 euro.

"Majoritatea clientilor ce au plasat comenzi începând cu luna octombrie sunt corporatii care doresc sa pregateasca înca de pe acum campaniile pentru sarbatorile de iarna, dar si persoane fizice care doresc sa evite aglomeratia lunii decembrie", explica Marius Dosinescu, General Manager Gravity Design.


Marius Ghenea mai detine si cele doua magazine online specializate în produse IT&C, electronice si electrocasnice, PCfun.ro si Electrofun.ro, în care va investi în urmatoarele 12 luni pâna la doua milioane dolari, focus-ul fiind pe promovarea produselor si serviciilor, pe sporirea competitivitatii preturilor pâna la nivelul la care compania sa devina lider de pret, pe dezvoltarea resurselor umane ale companiei, pentru a acoperi la un nivel profesionist un vârf de sezon cum este acela de la sfârsitul anului..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar