transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2008

MarketOnline a realizat un sistem de preluare in timp real a informatiei de stoc

MarketOnline a realizat un sistem de preluare in timp real a informatiei de stoc Incepand cu 1 mai 2008, www.MarketOnline.ro a realizat un sistem de preluare in timp real a informatiei de stoc de la cei mai importanti furnizori. Impreuna cu principalii sai furnizori, dintre care primii care au sutinut ideea sunt RHS Company si Asesoft Distribution, MarketOnline ofera clientilor sai informatii in timp real despre disponibilitatea a aproximativ 50% din produsele din oferta magazinului online.

Pana la 1 iulie 2008 peste 90% din produsele aflate in oferta MarketOnline vor avea informatii de disponibilitate in timp real, prin aplicarea sistemului automat de preluare a informatiilor direct din baza de date a furnizorilor. Datorita implementarii acestui sistem de preluare a informatiei de disponibilitate direct de la furnizori, MarketOnline a inregistrat o crestere de 20% a ratei de conversie si de peste 10% a cifrei de afaceri pentru produsele care prezinta informatia de stoc in timp real.

"Unul dintre obiectivele MarketOnline este sa ajunga si sa depaseasca liderul pietei. Acest lucru il putem face doar imbunatatind permanent calitatea serviciilor noastre", a declarat Mugur Cosmin Frunzetti, Managing Partner al MarketOnline. "Nu este prima oara cand incercam si reusim sa inovam in domeniul comertului electronic romanesc. Am studiat fluxul comenzilor online si am intrebat clientii ce anume ii nemultumeste cel mai mult in relatia cu noi. Am ajuns la concluzia ca singura cale de a creste rata de onorare a comenzilor este implementarea unui sistem de preluare a informatiei de stoc in timp real direct din baza de date a furnizorilor nostri.
De altfel am fost suprinsi sa aflam, in cadrul discutiilor tehnice avute cu furnizorii nostri, ca desi nu suntem primii care si-au problema actualizarii in timp real a stocurilor, noi am si reusit sa implementam acest lucru, am fost mai convingatori", a mai declarat Mugur Cosmin Frunzetti.

"Sunt un sustinator al comertului online romanesc prin natura afacerilor derulate de compania pe care o conduc", a precizat Dragos Popescu, General Manager al RHS Company. "MarketOnline este unul din principalele magazine online cu care colaboram si a carui evolutie este spectaculoasa. M-am bucurat cand au venit la noi sa ne propuna un mecanism prin care sa aducem informatia corecta pe site-ul lor, in fata clientilor acestui magazin online. Este un proiect care pare simplu la prima vedere si pe care echipele noastre tehnice l-au dus la bun sfarsit intr-un timp scurt, si care sigur va creste increderea consumatorilor in comertul online. Noi nu avem decat de castigat si vom implementa acest sistem la cat mai multe magazine online", a adaugat Dragos Popescu.

Implementarea acestui sistem automat de preluare a informatiilor de stoc direct din baza de date a furnizorilor a dus la cresterea cifrei de afaceri cu aproximativ 10%, in conditiile in care avem in acest moment doar putin peste 60% din produse cu stocul in timp real, implementand acest sistem cu 5 - 6 dintre principalii nostri furnizori. Rata de conversie a www.MarketOnline.ro a crescut cu 20% pe relatia cu acesti furnizori, in conditiile in care primul trimestru nu a adus cresterile prognozate pe piata comertului online romanesc.

"Dupa punerea in functiune a acestui sistem automat am inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu RHS de la 300.000 RON in aprilie, la o cifra de peste 500.000 RON estimata in luna mai", a afirmat Mugur Cosmin Frunzetti. "Jumatate din cresterea observata in luna mai dupa implementarea acestui sistem nou de actualizare a disponibilitatilor pe site se datoreaza numarului de comenzi noi onorate, iar aproximativ 60% se datoreaza gestiunii mai eficiente a comenzilor din partea consultantilor nostri si oferirea de produse cu stoc in dauna produselor furnizate de ceilalti parteneri care inca nu au un sistem care sa ne permita actualizarea in timp real a informatiilor", a explicat Mugur Cosmin Frunzetti.

"Mai mult, as vrea sa spun ca desi acest sistem este relativ nou si abia a iesit din teste, MarketOnline are deja pe site de mai bine de doua luni de zile si un filtru care permite clientilor nostri sa vizualizeze doar produsele aflate pe stocul nostru fizic. Nu vreau sa ma laud, dar avem in acest moment un stoc de peste 1.000.000 RON format din aproximativ 500-750 de tipuri de produse care se ruleaza zilnic, putand onora comenzile pe stocul MarketOnline in mai putin de 60 de minute la sediul nostru, sau in maxim 24h in Bucuresti si 48h in provincie. Unii dintre competitorii nostri au nevoie de 6h pentru a onora o comanda din stoc daca va duceti sa o ridicati dumneavoastra din showroom-ul lor, la noi o puteti ridica intr-un singur minut dupa lansarea comenzii", a subliniat managerul MarketOnline.

Infiintata in septembrie 1999, RHS Company are ca obiect de activitate distributia de componente si accesorii IT. Aceasta are sediul central in Bucuresti si filiale in: Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Galati avand peste 150 de angajati.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Anita
Anon #4 (and #1): I think somehow you have (and pehaprs are perpetuating) a mistaken impression that somehow the 3 conferences all organized this together ahead of time. From what I know, that's not the case. I don't know the timeline -- my guess if STOC was figured first, and then CCC and EC figured it would be nice to run the same week in the same city. This is very different that FCRC, and hence I think your apparent expectation -- that the conferences would be at the same location -- is misguided. (In fact, I find it downright bizarre.) Let's not confuse this with FCRC, which is organized from the start to be a huge collection of conferences. This was, as far as I know, independent organizations that happened to try to put things together conveniently. I think, with that in mind, they did an amazing job. Now, given their success, I think it would be nice if, in the future, we try to plan these things together more closely to begin with. But that takes a level of organization that, from what I know, up to this point the theory community has completely lacked.
Cristian
E interesanta aceasta idee cu stocul instantaneu. Parca si emag-ul o avea oarecum instalata de ceva vreme. Mai ramane ca personalul care te deserveste sa nu se adreseze cu "Aaaa... imediat vi-l dau pe colegu care se pricepe mai bine..." si ar fi totul ideal. Am facut comenzi online cam la toate magazinele mari pana acum, iar marketonline a fost un colaborator interesant, mai putin cand m-am trezit cu o domnisoara care incerca sa ma convinga ca eu am comandat un telefon mobil nu placa video care ma interesa si sa accept colegul firmei de curierat. Enfin...suntem doar oameni ;-) Noroc ca e concurenta vasta si va impinge spre imbunatatiri permanente. Just my 2 cents
mireiii
Promisiunile dlui Frunzetti sunt pur declarative si raman in aceasta zona atat timp cat serviciile companiei MarketOnline sunt departe de a satisface clientii. Preferabil sa nu apelati la serviciile acestei companii online. Livreaza produse descompletate, ce-i drept la timp, si fara sa-ti lase ragaz sa faci inventarul pieselor componente. Cum v-ar placea sa primiti acasa un aspirator (n-are importanta marca) pe care l-ati comandat cu incredere si nu-l puteti folosi in conditii normale. De exemplu il carati brate (10 kg) pentru ca ii lipses rotilele sau il lipiti cu scotch pe post de garnituri - si alea lipsa. Daca insisti sa ti se completeze esti trimis la garantii-e vina producatorului. Deci, cand primiti aparatura de la aceasta firma, desfaceti in fata angajatului lor ambalajul si inventariati componentele. Eu ma voi orienta catre alta firma ....
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar