transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2008

Mio - magazin online in Romania

Mio - magazin online in Romania Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigatie, lider în tehnologia GPS si în vânzarile în Europa Centrala si de Est, a lansat oficial, începând cu aceasta luna, un magazin online disponibil pe http://ro.mio-store.com. În cadrul magazinului, consumatorii pot gasi accesorile de care au nevoie, astfel ca, pe lânga suportul tehnic deja pus la dispozitie, oricine poate avea raspuns la toate întrebarile legate de dispozitivele Mio.

Mio ofera un discount de 10% pentru primii 1000 de utilizatori care lanseaza comenzi pe magazinul online. Pentru a intra în posesia reducerii, partcipantii nu trebuie doar sa fie printre primii 1000 de clienti, ci sa si introduca codul promotional EXPLORE5. Pentru alegerea produsului dorit, exista un loc special pentru a introduce codul promotional, putând accesa de asemenea si “codul promotional”. Dupa aceasta procedura, pagina se va reîncarca pentru a afisa reducerea de 10% inclusa în pretul total.

Noul magazin online ofera aplicatii si accesorii pentru dispozitivele de navigare Mio: huse în marimi mici si mari, încarcatoare portabile, adaptoare si antene TMC, care vor furniza mereu cele mai actualizate informatii despre trafic.

Comanda se efectueaza online, simplu si transparent. Produsele pot fi selectate cu ajutorul meniurilor în timp ce se completeaza informatiile necesare pentru transferul bancar, astfel comanda putând fi lansata foarte simplu.
Cu numarul de comanda primit, ruta produsului Mio este de asemenea usor de urmarit. Preturile produselor sunt exprimate în euro si lei. Plata achizitiei se face în lei, pretul fiind calculat în functie de rata de schimb valutar a zilei când se realizeaza achizitia.

Mio intentioneaza sa ofere pe viitor harti pentru anumite tari, precum Scandinavia (Norvegia, Finlanda, Suedia), Marea Britanie, America de Nord (USA + Canada), Australia etc., oferind prilejul de a dota dispozitivul pentru nevoi particulare sau în calatorie. De asemenea, actualizarile gratuite ale hartilor sunt disponibile pe www.mio.com, care va fi îmbunatatit cu mai multe actualizari pentru detinatorii de dispozitive Mio..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar