transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-07-2008

Nokia E71 si Nokia E66 la MarketOnline acum la un super pret de doar 1399 RON (P)

Nokia E71 si Nokia E66 la MarketOnline acum la un super pret de doar 1399 RON (P) Telefonul mobil Nokia E71 elegant si complex, cu o carcasa metalica groasa de numai 10mm este destinat segmentului business care au nevoie de email pe telefon si celor care comunica prin programele de tip mesaj instant (yahoo mess). Smartphone-ul E71 are un display QVGA de 2.36 inci. Atuurile principale ale lui E71 sunt: Tastatura QWERTY; Aplicatiile integrate A-GPS si Nokia maps care va ajuta sa respectati programul de intalniri; Procesorul ARM 11 la 369 MHz ce va ajuta sa accesati rapid si eficient programele din telefon.

Memoria interna de 110 MB poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSDHC cu o capacitate maxima de 8GB. Telefonul este compatibil 3G cu viteze de transfer de pana la 3.6 Mbps. Alaturi de suportul 802.11b/g, E71 dispune de modul Bluetooth, port infrarosu si port microUSB. In pachetul telefonului gasim: un card MicroSD 2GB , husa piele , cablu de date , casti handsfree , baterie , incarcator si manual.

Telefonul mobil Nokia E66 ofera performanta si flexibilitate intr-un design sofisticat. Nokia E66 dispune de mecanism de deschidere de tip glisant si ofera suport pentru o gama larga de solutii de e-mail pentru afaceri precum Microsoft Exchange, cea mai utilizata solutie de e-mail corporativ la nivel global.
Optimizat pentru afaceri, modelul Nokia E66 dispune de senzor de orientare pentru afisarea pe orizontala, acces la data si ceas in modul inactiv, tasta dedicata pentru camera si notificare luminoasa. Caracteristicele principale ale lui E66 sunt: Slotul microSD de pana la 8 GB, fara necesitatea debransarii dispozitivului; Camera de 3.2 megapixeli (senzor CMOS) ce poate inregistra pana la 22 de cadre pe secunda in format VGA ( 640 x 480 pixeli); Push to talk (serviciu de emisie/receptie prin intermediul telefoanelor mobile); Aplicatia A-GPS integrata + Nokia Maps.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar