transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2008

PayUp a lansat serviciile in Romania

PayUp a lansat serviciile in Romania PayUp ofera servicii de plata pentru companiile nationale si regionale emitente de facturi, precum si un serviciu pentru persoanele fizice ce doresc sa-si reincarce electronic cartelele pre-platite de telefonie mobila si care au nevoie de o modalitate de plata mai accesibila. PayUp Romania dezvolta in prezent o retea nationala de parteneri retail care ofera acest serviciu avantajos utilizatorilor si permite reducerea costurilor operationale ale companiilor de utilitati si servicii.

Pana la sfarsitul anului 2009, PayUp Romania intentioneaza sa ajunga la un numar de 6.000 de puncte de prezenta in locatii accesibile si a anuntat investitii in valoare de sase milioane de euro pentru dezvoltare si oferirea de noi servicii. PayUp, o marca multinationala de servicii electronice, activa in Europa, si-a lansat operatiunile pe piata din Romania, ca parte a strategiei de extindere pe noile piete ale Uniunii Europene. PayUp Romania va furniza servicii de plata pentru companiile nationale si regionale emitente de facturi, precum si servicii pentru utilizatorii finali si consumatori.

"Ne face o deosebita placere sa anuntam ca, incepand de astazi, pe piata din Romania se lanseaza un nou standard de plata electronica. Dorim sa oferim o metoda simpla care sa elimine nenumaratele griji constante legate de plata facturilor. Planurile noastre includ dezvoltarea a 6.
000 de puncte de prezenta pana la finalul anului 2009, si o investitie de 6 milioane de euro in procese de dezvoltare si implementare de noi servicii", a spus Luis Janeiro, CEO PayUp Group.

Conform studiului efectuat de PayUp, in Romania, aproape 40% dintre utilizatorii de servicii pre-platite folosesc reincarcarea electronica a creditului, iar piata este foarte dinamica si in plina crestere. Cifrele arata ca utilizatorii isi reincarca electronic contul pre-pay in supermarket-uri - 32%, la reprezentantele companiilor de telefonie mobila - 31%, in magazine universale - 30% si in hipermarket-uri - 27%. Piata din Romania este una dintre cele mai rapide si mai dinamice din Uniunea Europeana, care adopta cele mai noi curente si tehnologii chiar mai repede decat alte tari care au facut obiectul analizei PayUp. Plata electronica a facturilor din Romania este de asemenea o piata importanta de explorat, fiind evaluata anual la 5,8 miliarde de euro si 180 de milioane de facturi emise.

"Suntem deja in negocieri cu alte companii importante din Romania pentru distributia de credit (airtime) si plata facturilor, si intentionam sa punem la punct parteneriate cu banci, pentru a putea furniza servicii financiare inovatoare si la costuri reduse retailerilor si, totodata, pentru a putea fi alaturi de clientii nostri", a
adaugat Luis Janeiro.

Extinderea PayUp Romania va fi sustinuta de dezvoltarea puternica a unei retele nationale de agenti retail, care sa aduca acest serviciu convenabil cat mai aproape de consumatori si sa asigure reducerea costurilor operationale pentru companiile de utilitati si servicii. in prima faza, PayUp vizeaza cele mai importante orase din toate regiunile tarii: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Oradea, Pitesti, Bacau, Galati si Brasov, si intentioneaza ca, in cel mai scurt timp, sa isi ofere serviciile tuturor clientilor din Romania.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar