transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2007

Plata online va fi implementata de 4 primarii pana la finalul anului 2007

Plata online va fi implementata de 4 primarii pana la finalul anului 2007

Patru primarii din Romania vor implementa pana la sfarsitul anului 2007 plata online cu cardul pentru toate taxele, a declarat, pentru Rompres, directorul general al companiei procesatoare de plati DotCommerce, Madalin Matica, informatie citata de ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

Acesta a precizat ca este vorba despre doua primarii de sector din Bucuresti si doua primarii de orase resedinta de judet din nord-vestul Romaniei. "Au proiecte avansate în desfasurare, trecute de faza planului de fezabilitate sau a licitatiei pentru solutia informatica care va sta în spatele acestei dezvoltari", a spus Matica.

Conform unei Hotarâri de Guvern din urma cu câtiva ani, toate administratiile locale aveau obligatia sa implementeze mijloace de plata electronica, nu neaparat online. Potrivit lui Matica, 60 de primarii au implementat un modul de plata electronica, POS-uri sau Internet Banking, dar mai mult de jumatate sunt în prezent nefunctionale.

Directorul companiei DotCommerce apreciaza ca în urmatorii 5-6 ani toate cele 200 de mari primarii din România vor trece la plata cu cardul a taxelor, daca va exista coerenta si planurile nu vor fi abandonate de schimbarile de primari.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Valdemir
Doresc sa traiesc si sa munecsc intr-un SINGUR ORAS nu in 6 orase cu 6 primari si cu 6 legi locale propuse de zeci de consilieri locali, cu 6 administratii finaciare, cu 6 ITMuri, cu 6 Inspectorate scolare, etc, etc Este o mare porcarie ce se intampla acum. daca iti schimbi domiciliul , al tau sau al firmei, innebunesti la cate autoritati locale mergi pentru a intra in "legalitatea " fiecarui sector !! UN SINGUR PRIMAR, O SINGURA ADMINISTRATIE FINANCIARA,UN SINGUR INSPECTORAT SCOLAR, O SINGURA LEGE PENTRU TOTI BUCURESTENII !!!!Trebuie sa acceptam ideile bune si sa ne lepadam de mentalitatea ca " cine nu este cu noi, este impotriva noastra ".La referendum voi vota DA pentru un singur Primar dar nu voi vota NICIODATA cu PDL.
Adeyemi
Pe pagina oafliica a New York City exista schema monstruoasa a administratiei orasului New York si exista si un ghid al alegerilor din 2007 pentru toate nivelurile de la ei, pornind de la ce ar fi la noi sectoarele cu cartierele pana la senatul si camera statului New York. M-a surprins sa vad ca exista 5 "borough" - adica 5 sectoare (se explica si in wikipedia conceptul care are o particularitate la NY): Bronx, Brooklyn samd. Insa la nivel municipal exista o administratie coordonata de primar si care are doar 51 de consilieri (in numar diferit dintr-un "borough" in altul). Sectoarele au cate un presedinte ales si nu un primar cu functii executive, din cate inteleg. Ar trebui vazut cum fac baietii si fetele alea de asigura reprezentativitatea si participarea populatiei in luarea deciziei. Caci la nivelul sectoarelor lor se iau si decizii referitoare la alocari bugetare si la urbanism (land use). N-am patruns mecansimele dar de ce sa inventam apa calda?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar