transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-01-2009

PlatiOnline.ro va incepe o serie de prezentari gratuite prin internet ale solutiilor sale e-commerce

PlatiOnline.ro va incepe o serie de prezentari gratuite prin internet ale solutiilor sale e-commerce

PlatiOnline.ro va incepe in aceasta luna o serie de prezentari gratuite prin internet (webcast) ale solutiilor sale e-commerce, RomaniaExpress.ro si PlatiOnline.ro, dedicate start-up-urilor, IMM-urilor, ONG-urilor si altor institutii ce nu au implementat inca pe site-ul propriu un sistem de plati si incasari online, ci folosesc sistemul clasic, cu plata la livrare.

Prima prezentare webcast gratuita de acest fel va avea loc in data de 19 ianuarie 2009, intre 9.30 - 10.00 si este adresata in principal, dar nu exclusiv, managerilor agentiilor de turism care doresc sa primeasca incasarile pentru serviciile turistice direct prin site-ul propriu, in sistem de comert electronic.

In cadrul acestor prezentari online, participantii vor vedea cum serviciul Plati Online le ofera o platforma eficienta, stabila si sigura la un pret mic pentru completarea metodelor de plata oferite clientilor agentiei. In plus, se vor convinge si de implementarile de succes ale clientilor deja existenti, de beneficiile pentru magazinele virtuale ce aleg aceasta forma de plata mult mai facila, moderna, eficienta si modul in care ele isi vor recupera investitia, atragandu-si si fidelizandu-si un nou segment de clienti, obisnuit deja cu plata direct pe site-ul de unde cumpara produse sau servicii.

Înscrierea si participarea la webcast este gratuita, pe baza completarii formularului de inscriere de pe <http://www.plationline.ro/> www.plationline.ro pana in data de 18 ian 2009. Detaliile de logare si reminderul vor fi trimise prin email, dupa inscriere.

La finalul prezentarii, va fi tras la sorti castigatorul unui contract gratuit pe un an de zile si al unui banner de reclama cu link catre website-ul castigator, banner ce va fi postat pe ambele site-uri furnizoare de solutii e-commerce, timp de 1 luna de zile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Akhmad
Poate nu ti-ai dat seama dar telefonul din sgntaa era cu WP7, penibil pe langa cel din dreapta cu iOS 5 Apple. Rad si acum, teen anal' in loc de ten am'. Minunat, in conditiile in care Microsoft a atacat Apple ca Siri e o chestie pe care ei o au deja de un an.
Buzescu
Am lucrat pentru cineva care a implementat solutia celor de la plati online ... Pe langa faptul ca documentatia este cea mai prost facuta, si cea mai simplista este un cioban acolo la ei, care habar nu are ce inseamna customer suport. Si mai grav este ca acel cioban este chiar cineva din conducerea plationline. Inainte de a semna cu ei ciobanu era numai lapte si miere, un adevarat mielusel, apoi dupa semnatura s-a schimbat 180 de grade sa-si arate valoarea. Asa ca va sugerez sa va ganditi de 2 ori inainte de a colabora cu astia.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar