transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2008

Primele vinuri ecologice romanesti - disponibile si online pe eVinoteca.ro

Primele vinuri ecologice romanesti - disponibile si online pe eVinoteca.ro Dupa patru ani de monitorizare, Domeniile Viticole Franco-Romane (Dealu Mare) a obtinut certificarea ECOCERT (organism abilitat la nivel european) pentru productia de struguri ecologici. Autoritatea urmareste ca viilor sa nu li se aplice tratamente cu fungicide, pesticide sau orice alte tratamente chimice, vinurile rezultate fiind mult mai apropiate de matricea originala.

Strugurii pentru vinurile ecologice se recolteaza de pe loturi cu suprafete foarte mici si atent supravegheate de proprietari. De asemenea, acestea sunt lucrate respectand, cu sfintenie, regulile agriculturii ecologice dupa un calendar natural si dupa fazele lunii. Primele vinuri ecologice romanesti pot fi degustate in Galeria Vinexpert si sunt disponibile si pe www.eVinoteca.ro..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Victor
Ma bucur ca mi-ai lasat portita asta sa iti scriu caevta randuri. Nu ma cunosti, nu te cunosc decat sub entitatea asta de cinesseur, dar pe mine m-ai umple de mahnire daca te-ai lasa de blog, mi se pare ca esti o gura de aer proaspat (ca sa ne mentinem in termeni eco-friendly) pentru tot ce inseamna blogurile din Romania. Stilizat pana la ultimul semn de punctuatie. Textele tale despre "Blue Valentine" sau "Enter the void" mi-au bucurat sufletul. Si din cauza ta ajung pentru prima data la TIFF unde se proiecteaza filme ca "La vida de los peces". Si tu esti de vina pentru asta un pic.Cred ca iti dai si tu seama ca argumentul audienta=valoare in cultura nu prea sta in picioare intr-o tara in care cel mai vandut scriitor e Mihaela Radulescu (mai multe volume decat Houellebecq, Vargas Llosa, Dostoievski si Gogol la un loc). Asa ca resemneaza-te din punctul asta de vedere, dar iesi din pasa proasta in care esti si continua. Suntem putini in comparatie cu fanii MR, dar ne-ai mahni tare mult.Nu sunt als, nu iti pot lasa guest-posturi la nivelul ridicat de o stacheta ca asta, dar te pot "ajuta" cu un curcubeu surprinzator. Zic eu.
calcar
Ce gluma buna! Produsele agriculturale "ecologice" sunt noua cale de a te departaja de competitie prin "calitate" desigur, calitate pe care nu o mai verifica nimeni odata primita certificarea. Deci e o povestire frumoasa si care te face sa te simti bine insa cand invadeaza lacustele via va trebui sa le omori cu ceva daca vrei sa mai supravietuiesti inca un an in afacerile cu vin.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar