transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-09-2008

Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop - 8 octombrie 2008

Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop - 8 octombrie 2008 Gecad ePayment va organiza pe 8 octombrie 2008 o noua editie a Scolii de Afaceri ePayment, intitulata Marketing IDEA Workshop si avand ca tema cresterea vanzarilor magazinelor online in sezonul sarbatorilor de iarna. Invitatii speciali ai acestei editii sunt Marius Ciocan, Project Manager FunGift si Victor Kapra, Online Content Manager Publimedia.

In prima parte a Marketing IDEA Workshop, Marius Ciocan si Victor Kapra vor discuta despre instrumentele si canalele de promovare online si vor oferi solutii concrete pe care magazinele online le pot folosi pentru a-si creste veniturile in iarna 2008.

A doua parte a evenimentului este dedicata workshop-ului "Cum sa vinzi mai mult de sarbatori? Idei practice pentru un Craciun Fericit". Participantii vor avea ocazia sa construiasca o strategie de promovare online cu obiectivul de a creste veniturile in perioada sarbatorilor de iarna.

Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop este un eveniment dedicat tuturor magazinelor online si celor care isi doresc sa inceapa o afacere pe Internet.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si ARMS. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si ARMS se adreseaza atat pietei interne cat si celei internationale de distributie electronica de software.


ePayment si Avangate sunt marci inregistrate Gecad ePayment International SRL si respectiv Avangate B.V.. Membra a grupului Gecad si actionar majoritar al Avangate B.V.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jennica
Smack-dab what I was looknig for-ty!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar