transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2008

Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri, la editia a doua

Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri, la editia a doua GECAD ePayment continuă seria de evenimente "Şcoala de Afaceri ePayment pentru Tineri", cu un nou seminar dedicat studenţilor care vor să devină antreprenori în industria de software.

Aflată la ediţia a doua, "Şcoala de Afaceri ePayment pentru Tineri" va avea loc pe 9 decembrie 2008, începând cu ora 14.00, la sediul GECAD ePayment. În cadrul evenimentului se vor aborda teme precum avantajele şi dezavantajele pe care le are un start-up în perioade de criză, distribuţia de software prin canale clasice şi online dar şi promovarea prin motoarele de căutare.

"Tinerii sunt entuziaşti şi vor să aibă propria lor afacere. Am observat acest lucru în ultimii ani, cu ocazia diverselor întâlniri pe care le-am avut cu ei în facultăţi. Cred cu tărie că un astfel de seminar, în care potenţialii antreprenori obţin informaţii de primă mână de la specialişti care au o experienţă de peste 16 ani în industria software, nu poate fi ratat. Personal îmi doresc să văd cât mai mulţi antreprenori români în industria de software, pentru că numai astfel dovedim că România este un loc foarte bun pentru cercetare şi dezvoltare", spune Radu Georgescu, Preşedinte GECAD Group.

A doua ediţie a "Şcolii de Afaceri ePayment pentru Tineri" va fi susţinută de Adriana Iordan, Web Marketing Manager GECAD ePayment, Cristian Badea, CIO GECAD ePayment şi Radu Georgescu, Preşedinte GECAD Group. Înscrierile se pot face accesând site-ul ePayment.


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Srawberry
Este la sediul lor.Sediu GECAD ePayment InternationalBd. Dimitrie Pompei nr.10A, Etaj 2Sector 2, Bucuresti 020337, Romania Incerc sa aflu sigur și acest dliteau minor si revin.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar