transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-08-2007

ShopIT lanseaza FreeSMS, serviciu gratuit de trimis SMS-uri

ShopIT lanseaza FreeSMS, serviciu gratuit de trimis SMS-uri

ShopIT lanseaza serviciul FreeSMS, prin care clientii pot trimite gratuit SMS-uri, folosind o interfata web disponibila pe site-ul magazinului.

Serviciul FreeSMS se adreseaza clientilor care au cumparat de la ShopIT in ultimele 30 de zile produse de minimum 100 RON. Dupa finalizarea comenzii, clientii pot trimite zilnic maximum 10 SMS-uri oricarui abonat din retelele Vodafone sau Orange, timp de 30 de zile.

Mesajul va contine si textul "FreeSMS prin www.shopit.ro" la sfarsitul mesajului. Actualizarea listei de clienti care beneficiaza de FreeSMS se face la fiecare 15 minute.

ShopIT este un important magazin online prezent pe Internet din anul 2004 si comercializeaza o gama variata de peste 6000 de produse si peste 200 de brand-uri.

Obiectivul ShopIT este "de a oferi clientilor sai o experienta placuta si usoara la cumparaturile online, precum si preturi decente pentru produsele si serviciile vandute", afirma reprezentantii ShopIT. ShopIT livreaza produse in toata tara la domiciliul/ sediul clientului folosind curierii proprii si firmele de curierat partenere.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Paijo
Stefan, povestea-i lungă și nu e een eentregime vina mlzagineaor online. E un lanț al slăbiciunilor care eencepe la importatori/furnizori care eeși fac treaba een dorul lelii și se termină la clientul final care-i interesat doar de preț mai mic fără să se ge2ndească la faptul că sunt multe aspecte de luat een calcul atunci ce2nd face o alegere (service, servicii, etc. ). Magazinul este locul unde toate astea se văd cel mai clar. De aia a ajuns eMag-ul să aibă cele mai multe ve2nzări een ciuda faptului că eentotdeauna au avut probleme cu service-ul și cu serviciile, de aia ajung cam toate magazinele să copieze modelul eMag, neoferind nimic een plus ca servicii pentru că oricum nu e nimeni interesat de asta. Pe2nă la urmă piața noastră een domeniu se traduce een cine are relația cea mai bună cu furnizorul ca să ofere cel mai rapid și cel mai ieftin produsul X . De exemplu, alegerea mea (eMag) de azi s-a bazat exclusiv pe faptul că la ei produsul apărea ca fiind pe stoc (limitat ce-i drept). Nu m-am uitat la diferențele de preț (pentru că oscilează cel mult cu +/- 15-20 lei).
Potchie
Stefan, povestea-i lungă și nu e een eentregime vina moeazinglar online. E un lanț al slăbiciunilor care eencepe la importatori/furnizori care eeși fac treaba een dorul lelii și se termină la clientul final care-i interesat doar de preț mai mic fără să se ge2ndească la faptul că sunt multe aspecte de luat een calcul atunci ce2nd face o alegere (service, servicii, etc. ). Magazinul este locul unde toate astea se văd cel mai clar. De aia a ajuns eMag-ul să aibă cele mai multe ve2nzări een ciuda faptului că eentotdeauna au avut probleme cu service-ul și cu serviciile, de aia ajung cam toate magazinele să copieze modelul eMag, neoferind nimic een plus ca servicii pentru că oricum nu e nimeni interesat de asta. Pe2nă la urmă piața noastră een domeniu se traduce een cine are relația cea mai bună cu furnizorul ca să ofere cel mai rapid și cel mai ieftin produsul X . De exemplu, alegerea mea (eMag) de azi s-a bazat exclusiv pe faptul că la ei produsul apărea ca fiind pe stoc (limitat ce-i drept). Nu m-am uitat la diferențele de preț (pentru că oscilează cel mult cu +/- 15-20 lei).
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar