transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2009

SkyWeb a lansat prima platforma de e-commerce din Romania accesibila exclusiv de pe telefonul mobil

SkyWeb a lansat prima platforma de e-commerce din Romania accesibila exclusiv de pe telefonul mobil Compania SkyWeb a lansat primul magazin on-line accesibil exclusiv de pe telefonul mobil, la adresa web ShopMobile.ro. Spre deosebire de celelalte platforme de comerţ online, înregistrarea în noul sistem nu se mai face pe baza adresei de e-mail, ci printr-un simplu SMS care conţine numărul de telefon şi datele de contact ale utilizatorului. Principalul avantaj al noului magazin online constă în faptul că utilizatorul nu mai este dependent de accesul la un computer conectat la Internet, ceea ce îi permite să lanseze comenzi online în orice condiţii, precum călătoriile de afaceri sau în lungile perioade petrecute în traficul aglomerat.

"ShopMobile.ro este fără îndoială o experienţă inedită pentru piaţa din România. Soluţia propusă de noi are în vedere în special persoanele care călătoresc foarte mult şi nu au întotdeauna un calculator la dispoziţie pentru a accesa site-urile obişnuite de e-commerce. De asemenea, avem în vedere şi categoria celor care din anumite motive nu dispun de o conexiune la Internet, dar au posibilitatea de a beneficia de serviciile de date oferite de firmele de telefonie mobilă", a afirmat Alexandru Isbăşoiu, director general al SkyWeb.

Un alt avantaj major al platformei ShopMobile.ro este că utilizatorii au posibilitatea de a compara în orice moment preţurile oferite on-line cu cele afişate de magazinele obişnuite, putând astfel să îşi fundamenteze mai bine decizia de cumpărare.


"Această platformă constituie un real beneficiu pentru orice persoană care deţine un telefon mobil cu acces la servicii de date. În momentul în care se doreşte de exemplu achiziţionarea unei camere digitale dintr-un magazin, consumatorul poate compara preţul prin accesarea site-ului ShopMobile.ro şi astfel va observa că diferenţa de preţ va fi cu mult în favoarea sistemului online, întrucât se elimină costurile obişnuite de distribuţie. Abia atunci va realiza cât de consistente sunt sumele pe care le poate economisi", a subliniat Isbăşoiu.

În prima etapă, ShopMobile.ro va permite comercializarea a circa 100 de produse, din categorii diferite, începând de la gama electronicelor de tipul desktop-uri, laptopuri, telefoane mobile sau camere digitale, până la electrocasnice, accesorii auto sau sisteme de supraveghere.

Noul sistem este realizat pe baza platformei open-source OsCommerce, cunoscută drept una dintre cele mai populare soluţii de comerţ online din lume. Astfel sistemul este optimizat pentru orice tip de telefon mobil care poate accesa servicii de date, inclusiv pentru noile terminale din gama iPhone.

"Este într-adevăr ceva cu totul nou pentru România, iar din acest motiv e posibil să întâmpinăm o reţinere din partea publicului. Sunt însă convins că după prima accesare, orice utilizator va realiza utilitatea acestui sistem, iar în scurt timp îl va adopta cu totul în comportamentul său de consum", a adăugat Mihai Miroşanu, IT Manager în SkyWeb.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yoshimi
Ely sono felice di leeggre che finalmente sta girando nel verso giusto. Contenta per il tuo portafogli, contenta per l'esperienza a Sale&Pepe (non vedo l'ora di leeggre il tuo POST!) e contenta per questa idea veloce e simpatica: conosco una bimbetta che sare0 stragasata all'idea di preparare queste piramidi con me...Ti aspettiamo presto, eh? Intanto un grande abbraccio e...riposati!!!!simo
Darwin
Complimenti Ely! Aspetto con ansia il resoconto della gionarta a Sale&Pepe. Evviva per il portafogli, vedi che le cose prima o poi ricominciano a girare per il verso giusto? Anche mio marito adora il cocco, quindi mi copio subito la ricetta di questi bellissimi biscotti a piramide. Intanto stasera ho messo a punto un'ideuzza per un risottino per il tuo contest... in questo periodo sono lenta e in ritardo con tutto, ma arrivo!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar