transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-12-2007

Super M-os Nicolae vine cu daruri la MarketOnline (P)

Super M-os Nicolae vine cu daruri la MarketOnline (P)

Este Decembrie, cu totii asteptam un an intreg luna Sarbatorilor de iarna, luna in care cautam cadourile perfecte pentru cei dragi. Pentru Echipa Marketonline, Luna Cadourilor este rezervata cleintilor sai. Ca urmare, la www.Marketonline.ro, "Super M"-os Nicolae a venit cu sacul plin de noi servicii si promotii de sapte stele, intr-un design de sarbatoare.

Marketonline s-a gandit ca pe langa cadourile obisnuite, sa ofere cleintilor fideli ceea ce orice client si-ar dori si anume posibilitatea de a se folosi de produsele cumparate inca din prima zi, fara intrerupere si chiar daca acestea se strica.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine Marketonline vine cu o facilitate unica in Romania si anume Garantia Suplimentara Marketonline. O garantie care ofera clientilor cel mai important lucru si anume posibilitatea de a se folosi in mod neintrerupt de produsele achizitionate, chiar si daca acestea se strica, fara a mai fi nevoiti sa astepte saptamani pana cand produsele sunt reparate sau inlocuite de furnizori.

Prin Garantia Suplimentara Marketonline, www.marketonline.ro rezolva aceasta problema pentru clientii sai, prin inlocuirea in termen de 48 de ore de la constatarea defectului a oricarui produs defectat in perioada de garantie cu un altul nou nout.Si pentru ca la Marketonline cea mai mare dorinta este aceea de a-si multumii clientii, in luna decembrie veti gasi surprize la tot pasul, inca de la primul click unde veti fi intampinati de noul design "inzapezit" al sitului, pentru ca apoi sa intrati in lumea promotiilor de sarbatori care au aparut chiar azi, in ziua de Mos Nicolae.

Probabil "raspunzator" de toate acestea este deja versatilul "super M" - devenit luna aceasta "Super M"-os Craciun care, alaturi de toata Echipa Marketonline va asteapta in toata luna decembrie cu promotii speciale in format de sarbatoare, dintre care mentionam: Notebook-ul Dell Inspiron 1501 AMD Turion 64 X2 TL56, 1.8 GHz cu un disply de 15.4"si Memorie RAM standard - 2 x 512 MB; DDR2 de 533MHz la un pret de sarbatoare 2.056,32 RON, doar la www.marketonline.ro.

Tot "Super M"-os Craciun alaturi de Benq Siemens aduce in dar pentru clientii Marketonline un telefon sic si etrem de accesorizat - Telefonul mobil Benq Siemens EF61 la un pret incredibil, numai 288,97 RON.

Si pentru a va aminti de sarbatori la www.marketonline.ro gasiti in promotie in luna decembrie o vasta selectie de aparate foto digitale din care amintim de Aparatul foto digital Canon PowerShot SX 100 IS cu o rezolutie de 8MP si zoom optic 10x la un pret fara concurenta - 972,11 RON.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Don
, stai jos nota 3 pentru shpiot. Nu voi compara niciodata de la shpiot chiar daca ati ramane singuri pe piata, comand din japonia si din china si de la voi nu voi cumpara. Tu dai lectii bai weasel? tu care publici pe blog comunicarea cu un potential client si il arati cu degetul? incadrandu-l la categoria asa nu , doar pentru ca nu a folosit BCC-ul? ai vazut tu barna din ochiu evomagului si nu ti-ai vazut aschia din propriul ochi, nu te jena?. Patrascu Mihai a incercat sa remedieze si vina cu o clarificare a incidentului, dar tu weasel? cu ce ai venit ?ce ai comunicat cand te-ai facut de rahat? ai avut vreo pozitie? ai admis ca ai avut un crc error ? Ai ars-o mocnit si ti-ai zis lasa-o asa . Evomagul este cu un bacalaureat peste shpiot.@Meekuu, este doar o intamplare camarade
Florin Spanu
Marketonline.ro / Grifon Group srl reprezentata prin Mugur Frunzetti este rugata si pe aceasta cale sa-si achite restantele la plata fata de ARoBS Transilvania Software srl.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar