transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-01-2008

Un Weekend pentru Indragostiti de la ComenziPC.ro

Un Weekend pentru Indragostiti de la ComenziPC.ro

Echipa ComenziPC.ro ofera cadou un weekend la munte indragostitilor care folosesc serviciile magazinului. Incepand din 28 ianuarie, pana pe 12 februarie 2008, magazinul online ComenziPC.ro, administrat de compania Elka Systems, se promoveaza printr-o campanie speciala.

"In aceasta perioada, toti clientii ComenziPC.ro care vor cumpara produse in valoare de minim 1.000 RON vor fi tintiti de sagetile iubirii si vor participa automat la promotia Weekendul Indragostitilor. Tolba de sageti imprumutata de Cupidon contine, o sageata fermecata care il va zbura pe indragostitul cel mai norocos impreuna cu iubita lui la munte", spun reprezentantii magazinului.

Regulile promotiei sunt simple: in perioada 28 ianuarie-12 februarie 2008, oricine cumpara produse in valoare de 1.000 RON de la ComenziPC.ro este inscris automat in concurs.Cand plaseaza comanda (fie pe site, fie telefonic), clientul trebuie sa declare un CNP valid care va fi confruntat cu cel inscris in cartea de identitate. Pe 12 februarie 2008, la ora 17.00, va fi ales prin tragere la sorti clientul castigator care va putea lua pe cineva drag la munte in weekendul 15-17 februarie 2008.

Numele si CNP-ul castigatorului va fi facut public pe site-ul www.ComenziPC.ro in seara zilei de 12 februarie, iar norocosul trebuie sa se prezinte la sediul ComenziPC.ro pana cel tarziu pe 14 februarie la ora 14.00 pentru a ridica voucher-ul care ii asigura weekend-ul gratuit la munte.

"ComenziPC.ro s-a ingrijit deja de toate detaliile. Camera indragostitilor este rezervata in complexul Vila Bran (4 margarete) situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la 800 m de Castelul Bran. Sejurul presupune pensiune completa pentru weekendul 15-17 februarie 2008 (cazare si mese incluse)".

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT, specializat in vanzarea de calculatoare si administrat de Elka Systems. Compania este un furnizor de traditie pe piata IT din Romania, beneficiind de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC. Sub 1% din calculatoarele asamblate de Elka Systems se intorc in garantie.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Baldomero
Ziua noastra' e tot in feaurbrie dar pe 17, nu e 14.. pe 14 i-am dat eu papucii la fostul acum vreo 6 ani hihi (da, sunt sadica )Oricum 14 feaurbrie e o zi normala.. la fel si 24, nu rea avem timp de sarbatoriri
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar