transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-10-2007

Vanzari online: Flamingo lanseaza platforma IBM WebSphere Commerce

Vanzari online: Flamingo lanseaza platforma IBM WebSphere Commerce

Flamingo International pregateste lansarea solutiei profesionale de vanzari online - platforma IBM WebSphere Commerce. Platforma IBM WebSphere Commerce ofera o "solutie adaptata nevoilor de comert online ale companiei. Aceasta platforma asigura, in acelasi timp interactiunea directa cu clientii si cu alte companii, dar si interactiunea indirecta cu acestia, prin canalele de distributie partenere, permitand chiar implementarea ambelor optiuni in mod simultan", afirma reprezentantii Flamingo International.

"Comertul online inseamna mai mult decat un cos de cumparaturi virtual, reprezinta o parte integranta a strategiei de business". Conform reprezentantilor Grupului Flamingo International, noua platforma nu ofera doar posibilitatea de a derula un nou tip de business printr-un singur canal, ci reprezinta "o oportunitate de a a optimiza afacerile derulate prin toate canalele, si de a oferi asistenta clientilor, care au devenit mai exigenti si care cer ca tranzactiile sa fie facute in conditiile impuse de ei – oricand, oriunde si oricum doresc ei".

Websphere Commerce Enterprise ofera o infrastructura bazata pe o platforma unitara care permite administrarea unor site-uri web complexe, specializate in comertul online business-to-business si business-to-consumer. Alaturi de platforma WebSphere Commerce, Flamingo International va utiliza un program aditional, IBM Sales Center - un software care permite implementarea optiunilor de prezentare a catalogului de produse, de management al comenzilor si al promotiilor, precum si a facilitatilor de merchandising. Noua platforma de comert online dispune de interfata multi-tasking personalizata.

"Noua platforma de e-commerce ne va permite sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata locala, prin introducerea celor mai inalte standarde utilizate la nivel mondial.

Acest suport reprezinta nu numai un alt canal de vanzare, ci un sistem integrat care permite monitorizarea permanenta a intregii afaceri. Aceasta solutie va permite de asemenea o clara segmentare si targetare a clientilor, in functie de profilul acestora sau de vizitele inregistrate pe site, personalizand site-ul la fiecare accesare, printr-un motor de recomandare performant. In ceea ce priveste volumul tranzactiilor, noua platforma va avea posibilitatea de a sustine mii de tranzactii pe ora", declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Conform reprezentantilor companiei, solutia implementata de catre Flamingo International este "asemenea unui organism viu, care va evolua in viitor prin activarea unor noi optiuni, in functie de nevoile pietei si ale clientilor. Retailul online va deveni pentru Flamingo International o divizie comerciala distincta, mai productiva decat cea a oricarui competitor de pe segmentul de retail online din Romania".

Investitia in implementarea, promovarea si suportul acestei platforme pe cele patru site-uri comerciale ale companiilor grupului Flamingo International este de 500.000 Euro, pana la sfarsitul anului. Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar