transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2008

Vouchere cadou - CartePremium.ro promoveaza cadourile 100% personalizate

Vouchere cadou - CartePremium.ro promoveaza cadourile 100% personalizate Magazinul online de carti si cadouri premium www.CartePremium.ro a anuntat lansarea serviciului de Vouchere cadou, un sistem simplu si sigur, prin care cei interesati pot face cadouri 100% personalizate. Voucherele cadou pot fi comandate online si, la cerere, pot fi trimise direct celui caruia i se face cadoul. Pentru un plus de siguranta, Voucherele sunt nominale, astfel incat in momentul comandarii acestora, clientul trebuie sa transmita si numele destinatarului cadoului. Exceptie pot face comenzile corporate - la cerere, voucherele pot fi trimise si fara a fi necesara completarea numelor. Mai mult, pentru comenzile corporate, compania poate solicita Vouchere cadou personalizate cu brandul si elementele de identitate corporativa ale respectivei firme. Astfel, in target intra inclusiv agentiile de PR si companiile ce organizeaza evenimente business.

Voucherele cadou CartePremium.ro pot fi utilizate numai pentru cumparaturi pe www.CartePremium.
ro
si au valori de 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei si 300 de lei. Ele pot fi livrate in 24 - 48 de ore oriunde in Romania. Daca plata este realizata online, costul de expediere este suportat 100% de CartePremium.ro. Cel care primeste un Voucher cadou CartePremium.ro il poate utiliza o singura data, in maxim 60 de zile de la emiterea sa, pentru orice produse de pe CartePremium.ro, inclusiv taxe de transport sau orice alt cost al comenzii. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani.

"Este foarte dificil sa alegi cadoul perfect chiar si cand este vorba despre cei dragi, prieteni, familie, fara a mai vorbi despre cat este de dificil sa alegi cel mai potrivit cadou pentru seful tau, colegi sau partenerii de afaceri. Tinand cont de acest fapt am considerat ca este necesar sa venim in ajutorul clientilor nostri implementand ideea unor cadouri absolut personalizabile. Carti, ciocolata italiana Venchi, vinuri si bauturi premium, obiecte de birou sau pentru timpul liber, jucarii sau parfumuri pentru copii - toate pot fi achizitionate de pe www.CartePremium.ro, inclusiv cu aceste Vouchere Cadou", a spus Razvan Iancu, Project Manager SMART press, compania care detine magazinul online de carti si cadouri www.CartePremium.ro.

CartePremium.ro propune clientilor sai diverse cadouri, ce constau fie in pachete de carti alese in functie de tema dorita, fie in carti alaturate unei bauturi premium sau alte mici cadouri. Astfel, pe langa categoriile de carti, care sunt pozitionate in prim-plan, pe website exista si cele de cadouri: cadouri business, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri pentru copii, chiar cadouri amuzante si cadouri de lux.

Magazinul online www.CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa faca un cadou cuiva drag. Mai mult, CartePremium.ro promoveaza cartile profesionale, astfel incat targeteaza publicul activ, care citeste pentru a se perfectiona. Un segment important din vanzari este reprezentat de comenzile corporate: pentru companii, CartePremium.ro ofera cadouri potrivite atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, clienti, parteneri de afaceri.

Clientul poate selecta produsul dorit dintr-o varietate de carti si cadouri prezentate pe site, oferindu-i-se, totodata, posibilitatea de a selecta si modalitatile preferate de plata si de livrare. Pentru a incuraja comenzile direct pe website, pe baza de cont inregistrat si plata prin card bancar, CartePremium ofera livrare gratuita clientilor care aleg aceasta modalitate de plata. Pentru fidelizare, magazinul online propune un sistem de puncte-bonus: fiecare produs are un numar de puncte-bonus, iar acestea se acumuleaza, putand fi transformate oricand in reduceri la comenzile ulterioare..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar