transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2008

www.eflamingo.ro - de la 1% in 2008, la 10% in 2010 la nivel de vanzari totale

www.eflamingo.ro - de la 1% in 2008, la 10% in 2010 la nivel de vanzari totale www.eflamingo.ro, platforma de e-shopping sub licenta Flamingo International, a devenit în doar câteva luni de la lansare una dintre cele mai dinamice de pe piata de retail electronic si are în continuare un potential urias de crestere. Platforma are la baza IBM Web Sphere.

Reprezentantii Flamingo Goup estimeaza un ritm constant de crestere a vânzarilor pe platforma online, crestere care va ajunge sa reprezinte peste 5% din vânzarile previzionate pentru 2009, si peste 10% în 2010. Aceste estimari se bazeaza pe rezultatele actuale obtinute de eflamingo.ro, care arata ca vânzarile online se dezvolta foarte rapid si ca vor atinge mai mult de 1% din cifra de afaceri anuala prognozata.

"www.eflamingo.ro a fost updatat si optimizat continuu din momentul lansarii, în urma cu câteva luni. Înainte de sezonul de vârf al Sarbatorilor, ne-am propus sa le oferim clientilor nostri acces facil la toate produsele noastre, la ofertele speciale, precum si la ultimele gadget-uri disponibile pe piata din România - si ne-am atins acest scop. eflamingo.ro le ofera clientilor nostri posibilitatea de a consulta oferta de produse si de preturi si de a achizitiona produse în cel mai sigur si confortabil mod cu putinta.
Website-ul este foarte user-friendly, asigurând o navigare facila", declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Oficialii Flamingo se asteapta la o crestere a vânzarilor pe www.eflamingo.ro în perioada sarbatorilor de iarna. Grupul Flamingo International activeaza pe piata din România înca din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind în acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta în consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World în toate regiunile tarii si prin continua îmbunatatire a performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers. În prezent, exista 22 locatii Flanco World în cele mai importante regiuni de retail ale tarii..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar