transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2007

www.ElectroFun.ro - un nou magazin online lansat de FiT Distribution

www.ElectroFun.ro - un nou magazin online lansat de FiT Distribution

FiT Distribution, companie care opereaza magazinul online PCfun.ro, a lansat www.ElectroFun.ro, primul site de comert online adresat exclusiv echipamentelor electronice si electrocasnice, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Dupa primul an din momentul lansarii PCfun.ro, pornind de la experienta si rezultatele acestui proiect, am decis lansarea unui concept focalizat, dedicat pietei de electrocasnice. Am ales domeniul in concordanta cu expertiza proprie si a echipei de management. Proiectul isi propune o cifra de afaceri de 3 mil euro in primul an si o recuperare a investitiei in 18 luni", a declarat Marius Ghenea, Presedinte al ElectroFun.ro/PCFun.ro.

"Necesitatea unei adresari focalizate a devenit vizibila dupa prima perioada de la demararea magazinului online PCfun.ro, iar cercetarea realizata de noi de la demararea ElectroFun ne confirma acest lucru.

Clientii celor doua magazine online au o suprapunere reziduala si, in multe privinte, comportamentul la cumparare este total diferit", a afirmat Magda Stoica, director de vanzari ElectroFun. "In prima luna de la pornirea proiectului, am onorat comenzi de peste 50.000 USD", a adaugat Magda Stoica.

Odata cu lansarea ElectroFun vor fi disponibile in premiera pentru mediul online din Romania gama completa Braun (P&G), marci ale Seb Group (Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups), produsele Hotpoint Ariston (Indesit Romania). La acestea, se vor adauga oferte ale altor producatori consacrati, dar si modelele care nu fac in mod curent obiectul ofertelor din magazinele traditionale.

ElectroFun.ro are in acest moment listate in site, peste 2500 de produse, peste 60 de branduri dintre care: AEG, Arctic, Beko, Braun, Chicco, Electrolux, Grundig, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Tefal, Whirlpool, Vortex, Zanussi.

ElectroFun.ro va ingloba functionalitati dezvoltate la nivel de platforma online pentru PCfun.ro, orientate catre o experinta de cumparare placuta si navigare rapida. In acelasi timp, vor fi dezvoltate proiecte in zona de produse si oferte, pachete de servicii personalizate segmentului de public vizat si nivelului de dezvoltare a pietei.

Site-ul cuprinde sase categorii principale, printre care BebeFun, o zona dedicata ingrijirii nou-nascutilor. ElectroFun.ro intentioneaza sa se acapareze in special atentia sexului feminin, punand la dispozitia acestora o gama larga de aparatura pentru ingrijire personala. Datele arata ca 35% dintre femei cumpara electrocasnice in comparatie cu 65% dintre barbati. Procentele sunt apropiate cand vine vorba de ingrijire personala, 45% sunt femei, iar 55% barbati, iar in domeniul comunicatiilor si accesoriilor, consumatorii de sex feminin ocupa 55%, in timp ce barbati 45%. Pe de alta parte, vanzarea de electrice este dominata de sectorul masculin, cu 89%.

Site-ul va oferi asistenti digitali pentru alegerea produselor, care vor recomanda produse si vor arata modul de functionare a produselor, modul de intretinere a echipamentelor si multe alte materiale video si tutoriale pentru o buna intretinere si suport ale produselor. O zona importanta va fi alocata produselor speciale ce reprezinta varfuri de gama sau produse care in mod uzual nu se regasesc in ofertele din tara, sau produselor care inglobeaza functii speciale si accesorii ale acestora.

Dupa prima luna, ElectroFun.ro a inregistrat un numar de vizitatori de peste 35.000. Comenzile online au depasit cifra 300, iar valoarea produselor vandute este de 50.000 USD. "Plata cu cardul reprezinta doar 7% din vanzarile efectuate pana in acest moment, consumatorii romani ramanand sceptici in privinta platii direct online", a afirmat Madalin Durca. Pana acum, cele mai comandate produse pe electrofun.ro sunt cuptoarele cu microunde, aspiratoarele, televizoarele LCD si aparatele de ingrijire personala (cu preponderenta epilatoare si aparate de ras).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Amabili
:-) az ide9n szervezte9k meg előszf6r,itt most te9nyleg nem volt semmi bf3vli,kacat,műanyag,jf6vő iloenkyr fajra lesz,szedvesen le1tlak benneteket !Erika,igen ,e9s lenyűgf6ző ne9zni,tf6bbszf6r is visszamentem.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar