transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Alcatel-Lucent preia Mformation si devine lider in managementul terminalelor, cu peste 700 de milioane de dispozitive gestionate

Alcatel-Lucent preia Mformation si devine lider in managementul terminalelor, cu peste 700 de milioane de dispozitive gestionate

Alcatel-Lucent (Euronext Paris si NYSE: ALU) a achizitionat Mformation, unul dintre principalii furnizori de solutii de securitate si managementul terminalelor în retelele mobile si IoT, destinate operatorilor de telefonie mobilă, furnizorilor de servicii si mediului enterprise.

Alcatel-Lucent va integra compania Mformation în divizia sa numită IP Platforms, oferind furnizorilor de servicii si mediului enterprise o platformă eficientă pentru mentinerea controlului securitătii pentru conexiunea IoT, independent de aplicatii, cu adresabilitate extinsă în industrii precum: auto, îngrijire a sănătătii, servicii publice, productie si sisteme de automatizare.

Cu software-ul dezvoltat de Mformation, serviciile oferite de Motive Customer Experience Management (CEM) vor fi extinse la solutii integrate si eficiente de tip end-to-end pentru managementul terminalelor, destinate retelelor de acasă, mobile si enterprise. Capabilitătile end-to-end vor adresa importanta tot mai mare a unei conexiuni mai rapide si sigure pentru cele 70 de miliarde de dispozitive care vor fi conectate la Internet în 2020 si vor face fată complexitătii retelelor convergente care se vor înmulti odată cu implementarea 5G.

Interesul pentru solutiile de securitate este în crestere în contextul virtualizării retelelor, pe măsură ce terminalele wireless devin pilonii masinilor tot mai complexe omniprezente în fiecare aspect al vietii, iar dispozitivele conectate fără interventie umană depăsesc de zece ori populatia lumii.  Doar în ultimele sase luni, peste 50 de milioane de terminale conectate la IoT au fost victime ale amenintărilor informatice. Integrarea portofoliului Motive cu software-ul dezvoltat de Mformation le va permite operatorilor de retele gestionarea oricărui tip de terminal (sau senzor).

Fondat în 1999, Mformation este lider în oferirea de solutii pentru managementul mobilitătii; are peste 20 de clienti furnizori de servicii în toată lumea, gestionând peste 500 de milioane de terminale.

Mformation oferă furnizorilor de servicii o platformă de control si de securitate IoT sigură, într-o continuă dezvoltare si independentă de aplicatii, care se adresează mai multor sectoare: auto, asistentă medicală, servicii publice, productie si sisteme de automatizare.

Mformation le oferă furnizorilor de servicii expertiză tehnică în detaliu în managementul terminalelor si solutii inovative în adaptarea protocoalelor IoT pentru terminalele conectate. 

Bhaskar Gorti, presedinte IP Platforms la Alcatel-Lucent, a declarat: „Dispozitivele în retea ocupă un loc din ce în ce mai important în ecosistemele economic si social, de aceea trebuie să ne asigurăm că terminalele si retelele utilizate sunt sigure, fiabile si eficiente. Solutia de cloud adresată IoT a Mformation le va permite clientilor nostri să implementeze rapid servicii compatibile cu IoT  sigure si care vor fi gestionate eficient.”

Rakesh Kushwaha, fondator si director tehnic  Mformation, a adăugat: „Portofoliul si clientii nostri sunt complementari strategiei Alcatel-Lucent pentru IoT. Avem în plan utilizarea capacitătilor dezvoltate în domeniul securitătii pentru echipamentele mobile si IoT, oferindu-le astfel clientilor oportunitatea de a se bucura pe deplin de avantajele unei lumi conectate.”

Alcatel-Lucent este lider mondial în comunicatii de bandă largă fixe si mobile, în convergentă, în tehnologii, aplicatii si servicii IP si oferă solutii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicatii utilizatorilor individuali, acasă, la birou sau în timpul deplasărilor acestora.

Alcatel-Lucent este principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie din România si are o activitate complexă, constând în cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenantă si consultantă. Prezent în România din 1991, Alcatel-Lucent are două sedii locale: în Timisoara, sediul central, si în Bucuresti. În cele două sedii, lucrează peste 1.500 de agajati, formând cea mai experimentată echipă din domeniu si cea mai largă organizatie de cercetare-dezvoltare în domeniul comunicatiilor din România.

Centrul de excelentă din Timisoara este recunoscut pe plan international si are expertiză în domeniile LTE, small cells, platforme IP, customer services delivery – GNOC, remote integration etc, si al dezvoltării de aplicatii telecom, precum si pentru laboratoare de validare si sisteme de testare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar