transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-08-2016

Barrier deschide doua noi magazine in franciza, in Galati si Brasov

Barrier deschide doua noi magazine in franciza, in Galati si Brasov
 Alte stiri la aceasta categorie

Un nou magazin în franciză Barrier a fost deschis la Galati, fiind primul din oras si cel de-al 21-lea al retelei. Este cea de-a doua deschidere de magazin în mai putin de o lună, un nou showroom fiind inaugurat la Brasov, la sfârsitul lunii iulie. 

Compania Electric Plus, compania detinătoare a brandului Barrier – lider national în productia de tâmplărie termoizolantă din PVC, continuă astfel extinderea retelei de magazine în franciză, obiectivul pentru finalul anului fiind un număr cât mai mare de unităti specializate pe întreg teritoriul tării. În afara retelei proprii de magazine, Barrier are si peste 100 de colaboratori, prin care comercializează produsele companiei.

„Aceste deschideri de magazine confirmă angajamentul nostru pentru dezvoltarea profesionistă a domeniului tâmplăriei PVC. Este foarte important să le putem oferi consumatorilor produse de calitate, dar si consultanti dedicati si profesionisti care să poată să îi îndrume exact către ceea ce au ei nevoie. Iar asta este ceea ce ne dorim să se întâmple în magazinele francizate, unde asigurăm tot suportul de care este nevoie.”, a spus Adrian Gârmacea, director general al companiei producătoare, Barrier.

Cele două showroom-uri deschise urmează acelasi concept implementat în cadrul retelei.

Este pusă la dispozitia clientilor o gamă largă de produse de ultimă generatie ale companiei Barrier, dar si consultantă specializată din partea angajatilor, atât pe partea de vânzare, cât si pe cea tehnică, satisfăcând astfel cele mai complexe dorinte. Angajatii beneficiază de cursuri specializate în mod periodic în cadrul Academiei Barrier pentru a fi la curent cu cele mai noi evolutii în domeniu.  

„Reteaua de magazine în franciză a fost dezvoltată pentru a suplini nevoia de magazine specializate în toate orasele si de profesionisti care să ajute clientii, conform dorintelor acestora. Avantajul Barrier este investitia continuă în personalul din magazine, atât pe partea de vânzări, cât si pe cea logistică. Toti angajatii din magazinele francizate Barrier urmează constant cursurile de perfectionare ale Academiei Barrier pentru a putea oferi consultantă dedicată clientilor”, a declarat directorul comercial al companiei Barrier, Valentin Stan.

Compania Barrier si-a propus să ajungă la o retea de 100 de magazine în francize la nivel national în următorii doi ani, cu accent pe Bucuresti, Moldova si Ardeal, ca zone cu cel mai mare potential de dezvoltare pe termen scurt si mediu, unde clientii să găsească îndrumare de specialitate si produse de tâmplărie PVC la cele mai înalte standarde calitative.

Printre beneficiile pe care le oferă o afacere proprie în sistem franciză Barrier se numără: o retea în continuă expansiune, cu un număr de peste 300 de parteneri activi, showroom-uri amplasate strategic si elemente de identitate vizuală cu un design unic, care rămân în mintea consumatorilor. În plus, aderarea la reteaua de francize Barrier permite unui francizat să beneficieze de rezultatele campaniei integrate de marketing.

Investitia francizatilor poate fi amortizată în termen de maximum sase luni pentru cei care activează deja în domeniul tâmplăriei PVC si de 1 an pentru cei care nu lucrează în acest moment în domeniu, în cazul acestora fiind necesară si investitia în scule profesionale de montaj, precum si achizitionarea unei masini speciale pentru transportul produselor.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri. Compania detine cele mai moderne linii de fabricatie din industria de profil.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de productie fiind înfiintat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de productie din tară, în care lucrează peste 600 de persoane si care are o capacitate de 1.000 de unităti/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piata din România, cât si în Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar