transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-04-2016

Barrier lanseaza noua fabrica de geam termoizolant si hala de productie usi si rulouri

Barrier lanseaza noua fabrica de geam termoizolant si hala de productie usi si rulouri
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Electric Plus, detinătorul brandului Barrier, liderul national în productia de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat noi facilităti de productie: o fabrică de geam termoizolant si o nouă hală de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor. Valoarea noilor dezvoltări totalizează 7 milioane de euro si completează investitiile realizate de companie în ultimii ani.

Constructia facilitătilor de productie a durat 18 luni, fiind începută în toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unităti/zi, în timp ce sectia de usi sectionale si rulouri produce 2.000 de unităti/lună. Fabrica de geam incorporează cele mai noi tehnologii în domeniu, ceea ce permite executia unor pachete de sticlă termoizolantă de calitate superioară. Toate pachetele de sticlă contin argon, iar sigilarea pachetelor este perfectă, permitând astfel livrarea către clienti a unor ferestre de tâmplărie PVC de o înaltă valoare si eficientă.

„Investitia pe care o inaugurăm astăzi încheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, început în 2012. Din acest moment, suntem singurul producător din România care poate oferi toată gama de produse de tâmplărie.

Investitiile realizate în acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noutătile pe care le anuntăm astăzi ne vor consolida prezenta de pe piata românească de profil, deoarece ne dorim să fim prima alegere în ochii consumatorilor nostri si a partenerilor cu care colaborăm”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

În acelasi timp, compania Electric Plus a anuntat încheierea unui parteneriat international cu firma italiană de renume, Beninca Group, cel mai cunoscut producător european de automatizări pentru usi sectionale si porti. Grupul Beninca are o traditie de 40 de ani în implementarea solutiilor inovatoare de automatizare. Traditia si experienta companiei italiene a condus la produse de calitate ridicată, fiabilitate si decizii de productie precise.

„Parteneriatul dintre companiile noastre implică toate departamentele, astfel încât să putem dezvolta instrumente utile pentru promovarea ambelor mărci în România si pe plan international, cu un schimb continuu de informatii de piată si de realizare a produselor. Suntem foarte încântati că organizatia Barrier a ales să colaboreze cu noi. Gratie formării echipelor companiilor noaste, credem că vom ajunge să fim cei mai cunoscuti jucători din domeniul usilor sectionale si al automatizărilor. În plus, parteneriatul încheiat astăzi va duce la o dezvoltare rapidă a brandurilor Beninca Group pe piata românească. Toate acestea, datorită abilitătilor tehnice si comerciale ale echipei partenerului nostru, Barrier”, a spus Luigi Beninca, Directorul General al Grupului Beninca.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri. Compania detine cele mai moderne linii de fabricatie din domeniu.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de productie fiind înfiintat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de productie din tară, în care lucrează peste 600 de persoane si care are o capacitate de 1.000 de unităti/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piata din România, cât si în Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar