transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Beko, brandul cu cea mai rapida dezvoltare din Europa, mizeaza pe inovatie

Beko, brandul cu cea mai rapida dezvoltare din Europa, mizeaza pe inovatie
 Alte stiri la aceasta categorie

Beko, lider pe piata din Europa, inovează cu noi tehnologii si produse în categoriile de produse de gătit, aparate frigorifice, masini de spălat rufe si masini de spălat vase. “Ne propunem ca Beko să fie în top trei cele mai importante branduri în fiecare piată în care suntem prezenti”, CEO, Hakan Bulgurlu.

Patru noi modele de frigidere, cu design special, în cadrul parteneriatului cu FC Barcelona, au fost dezvăluite în premieră la IFA Berlin

Parte din spiritul brandului Beko e să le ofere consumatorilor săi solutii ingenioase care să răspundă celor mai exigente cerinte si provocări. si realizează toate acestea prin produse si tehnologii inovatoare.

Explicând această strategie, Hakan Bulgurlu, CEO Arçelik, a punctat importanta investitiei în inovatie pentru Beko: “Inovatia este o parte semnificativă a succesului nostru. Fiecare companie afirmă că inovează. Dar ceea ce diferentiază Beko este faptul că ne dedicăm acelor inovatii cu impact imediat. Ne concentrăm eforturile în a dezvolta si a folosi tehnologii care să facă diferenta, în viata de zi cu zi a consumatorilor nostri din toată lumea. Acel tip de inovatie care nu doar creează produse de ultimă generatie – cum sunt cele lansate aici, la IFA.

Ci inovatie care poate într-adevăr să îmbunătătească viata consumatorilor începând chiar de astăzi.”

Vorbind despre succesul Beko pe piata din Europa, Bulgurlu a declarat: “În ultimii 7 ani, Beko a fost brandul de electrocasnice cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. Ne-am crescut cota de piată în tări cu economii puternice precum Franta, Italia, Spania si Polonia. În continuare, ne propunem să ne consolidăm pozitia în Marea Britanie, cea mai competitivă piată din Europa, dar si tara unde Beko este cel mai bine vândut brand al nostru.”

Tehnologiile Beko de ultimă oră

La editia de anul acesta a IFA, Beko a lansat în premieră cele mai recente inovatii în materie de tehnologii de vârf si produse, în linie cu cele mai noi tendinte globale, care îmbină designul ingenios si solutiile sustenabile.

Cele mai recente inovatii tehnologice includ:

EverFresh+ 0°C – cea mai nouă tehnologie de refrigerare Beko care mentine prospetimea  produselor din carne, peste sau lactate cu până la de 3 ori mai mult, fără a le deshidrata, chiar si atunci când sunt tinute neambalate în frigider.

AirTherapy - cea mai recentă tehnologie în domeniul masinilor de spălat. Sistemul inovativ al masinii de spălat include atât un uscător, cât si un ventilator, care folosesc circulatia aerului cald pentru a împrospăta o încărcătură de 1 kg de haine în mai putin de 30 de minute, cu noul program Refresh.

IonGuard - prima tehnologie în materie de masini de spălat vase care eliberează ioni negativi în masina de spălat vase, neutralizează mirosurile neplăcute si curătă aerul din interiorul acesteia. În plus, în linie cu dedicarea Beko de a oferi solutii sustenabile, noua tehnologie nu foloseste gaze sau chimicale periculoase.

Si 3 solutii pentru produsele de gătit:

Split & Cook- multumită tehnologiei Split&Cook, cuptorul cu o capacitate de 82L este împărtit în două compartimente, ceea ce permite ajustarea separată a functiei de gătire, temperaturii si timpului pentru fiecare din cele două. Pe lângă functia Split&Cook, prin tehnologia Surf, un flux de aer cald este distribuit prin peretii cavitătii interioare a cuptorului, ceea ce permite o coacere uniformă.

Plita incorporabilă cu inductie – cu un design atrăgător si optiuni de utilizare ingenioase. Cu tehnologia cu acces direct la panoul de comandă, poti controla individual fiecare zonă de gătit a plitei cu butoanele de  On/Off si +/-, temporizare, functia Booster si 9 trepte de putere.

HobToHood - Sistem inteligent de comunicare între plita incorporabilă si hotă, cu o tehnologie prin care hota transmite wireless, în timp real, care sunt zonele de gătit active si care este nivelul de utilizare pentru a ajusta automat nivelul de ventilatie. Sistemul eficientizează consumul de electricitate cu 65%, dar si nivelul de zgomot, motorul hotei Beko ProSmart Hood fiind de trei ori mai silentios în comparatie cu cele standard. si toate acestea cu zero eforturi din partea consumatorilor.

Beko a lansat si o nouă gamă de electrocasnice mici, care completează gama de electrocasnice mari si le usurează viata consumatorilor cu noi functionalităti. Printre acestea se numără:

robotul de bucătărie Beko - cu un motor de 1.000W si 12 trepte de putere, bol de otel inoxidabil  si cu sistemul Soft Start integrat, pentru a evita împrăstierea ingredientelor, si temporizator integrat, robotul Beko este solutia ideală pentru orice bucătărie.  

aparatul de Espresso Bean to Cup – cu un design ultra-compact, echipat cu panou touchscreen cu afisaj LED, 5 niveluri de măcinare si sistem de pre-fierbere, obtii de fiecare dată cafeaua ta preferată.

aspiratorul Silent Storm EcoSmart – silentios, dar cu o putere mare de absorbtie si eficientă energetică clasa A-25% (consum anual de doar 25 kW), aspiratorul Silent Storm EcoSmart e usor de folosit si durabil în timp datorită designului special Perform Flex Body.

fierul de călcat SteamXtra  – echipat cu talpă ceramică SteamXtra, pompă de aburi cu presiune de 6 bari si jet de aburi continuu de 110 grame/ minut si ecran LED integrat, fierul de călcat te ajută să obtii haine perfect călcate, cu efort minim. 

Frigiderul FC Barcelona

Tot în cadrul IFA 2016, Beko a marcat si parteneriatul cu FC Barcelona cu lansarea primului produs cu design special pentru fanii echipei spaniole.

Beko este partener premium al FC Barcelona din iunie 2014.

Atât Beko, cât si FC Barcelona împărtăsesc convingerea că jocul este important si că avem nevoie de mai mult timp si de libertatea de a ne juca. Beko îsi propune să le ofere consumatorilor săi mai mult timp pentru lucrurile importante prin produse ingenioase, flexibile si tehnologii rapide.

Bulgurlu a declarat despre această lansare inedită a primului produs în parteneriat cu FC Barcelona: “Valorile pe care Beko le împărtăseste cu Barcelona, dar si parteneriatul nostru, sunt lucruri importante pentru noi, pe care ne dorim să le sărbătorim cum se cuvine. Cu această ocazie ne bucurăm să lansăm primul produs în parteneriat: frigiderul Beko cu tehnologia EverFresh+, care mentine alimentele proaspete cu până la de 3 ori mai mult timp.”

“Suntem convinsi că acest design iconic va fi foarte popular în Barcelona, dar si în rândul fanilor fotbalului din toată lumea. Pentru început, lansăm o gamă de patru modele inspirate de identitatea clubului. Sperăm că acest prim pas va fi un succes si că vom lansa mai multe produse în parteneriat pe viitor.”

Beko este marca internatională de electrocasnice a Arçelik Group si Partener premium al echipei de fotbal FC Barcelona. Aceasta oferă linii de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer conditionat si electrocasnice de mici dimensiuni. Beko este al doilea cel mai mare brand de electrocasnice din Europa si brandul cu cea mai rapidă crestere pe piata europeană în ultimii sapte ani.

Beko este unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata electrocasnicelor din Marea Britanie si, de asemenea, liderul pietei de electrocasnice neîncorporabile din Franta si liderul pietei de electrocasnice din Polonia. În plus, Beko a devenit brandul de electrocasnice cu cea mai rapidă crestere de pe piata germană, cea mai mare piată de electrocasnice din Europa ultimilor cinci ani, ce a înregistrat o triplare în această perioadă.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar