transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-05-2016

Bosch intentioneaza sa angajeze 14000 de absolventi de studii superioare in 2016

Bosch intentioneaza sa angajeze 14000 de absolventi de studii superioare in 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Pentru a-si mentine trendul ascendent, Bosch intentionează să recruteze aproximativ 14.000 de absolventi de studii superioare la nivel global în cursul acestui an. În viitor, tot mai multi specialisti software îsi vor găsi un loc de muncă în cadrul furnizorului global de tehnologie si servicii. „Conectivitatea prin intermediul internetului lucrurilor modifică activitatea Bosch - prin urmare si cerintele noastre privind personalul - mai mult decât oricând înainte”, declară Christoph Kübel, membru al Consiliului de Administratie si director pentru relatii industriale al Robert Bosch GmbH.

„Bosch este în acest moment un angajator popular pentru specialisti din domeniul software si cel IT”, adaugă el. Aproape fiecare al doilea post vacant din cadrul Bosch este legat de IT sau software. În special, nevoia de ingineri software pentru sisteme IT (ex. aplicatii web) si pentru sisteme integrate (ex. sisteme de senzori) este în crestere.

Un număr mare de angajati Bosch dezvoltă solutii pentru o lume conectată. „Competenta software reprezintă cheia de acces la o lume conectată”, spune Kübel, anuntând necesarul de personal în pregătirea expozitiei CeBIT din domeniul IT.

Transformarea digitală: studiu interdisciplinar în vogă

Obiectivul strategic al Bosch este de a crea solutii pentru mobilitate conectată, industrie conectată, sisteme energetice conectate, precum si clădiri conectate. În ultimii ani, Bosch si-a dezvoltat competenta software. Drept rezultat, noi profiluri profesionale sunt create si calificările profesionale intersectoriale sunt din ce în ce mai importante. În prezent, compania are peste 15.000 ingineri software si numărul acestora va continua să crească. „Compania Bosch din zilele noastre este si una software”, spune Kübel.

„Absolventii de studii superioare cu o diplomă în inginerie electrică, inginerie mecanică si inginerie industrială si cei care detin si expertiză software au sanse excelente de a-si începe cariera alături de noi.” El adaugă faptul că persoanele cu un profil combinat - si anume experti în tehnologia informatiilor de afaceri si inginerii software cu competentă în sectorul tehnologic auto sau industrial - sunt de asemenea foarte căutate. Acest lucru se datorează faptului că solutiile pentru domenii precum industria conectată necesită o sinteză a diferitelor tipuri de expertiză pentru rezolvarea creativă a problemelor. Totusi, Bosch are nevoie în continuare de specialisti, cu sau fără o diplomă, în domeniile sale traditionale de activitate.

Competenta software: modelază lumea conectată

În cadrul Bosch, angajati precum Dr. Lutz Bürkle, 45 de ani, joacă un rol semnificativ în modelarea lumii conectate. Alături de colegii săi, el se ocupă de sisteme de asistentă la condus, sisteme care previn coliziunile cu pietonii. „Prin intermediul muncii mele pot contribui la o sigurantă rutieră crescută. Cunostintele mele în materie de software mă ajută să dezvolt algoritmii necesari”, declară Bürkle, manager de proiect în campusul de cercetare Bosch din Renningen.

Bosch: munca în cadrul unei companii software

Specialistii din companiile de servicii de internet si software consideră drept atractive domeniile de activitate oferite de Bosch, deoarece Bosch este singura companie la nivel global activă la toate cele trei niveluri ale internetului lucrurilor. Grupul Bosch oferă tehnologii cheie, precum senzori si software pentru conectivitate, si dezvoltă în acelasi timp servicii noi care au la bază aceste inovatii tehnologice. „În final, fiecare produs electronic Bosch trebuie să fie compatibil cu web-ul”, spune Lan Guo, 35 de ani, ajungând la miezul problemei.

Anul trecut, Lab Guo si-a terminat detasarea ca sef de sectie în managementul calitătii în Reutlingen pentru a se întoarce în China, unde lucrează în locatia din Suzhou. În plus fată de oportunitatea oferită angajatilor de a ocupa altă functie sau de a-si desfăsura activitatea în alt domeniu, compania sprijină diferite parcursuri profesionale. Angajatii pot progresa în carieră având posibilitatea de a promova în cadrul unor si între cariere de specialist, cariere legate de proiecte si de conducere.

Configurarea locului de muncă: munca de la distantă si social media

De curând, Bosch a început procesul de extindere a celor 240.000 de statii de lucru informatice cu software modern de birou. Obiectivul îl reprezintă facilitarea muncii de la distantă prin utilizarea de aplicatii de social media familiare pe care angajatii le folosesc în viata lor personală. O cultură de lucru flexibilă si adaptată nevoilor familiilor joacă, de asemenea, un rol principal în mediul de lucru din cadrul Bosch. Compania sprijină peste 100 de modele de programe de muncă si recunoaste în mod egal angajamentele private si profesionale. „Nu-mi petrec timpul liber la muncă”, spune Sule Dogan, sef de sectie în sectorul corporativ Sisteme si Servicii Informatice. Inginera în informatică, în vârstă de 36 de ani si mama unei fetite lucrează în locatia companiei din Stuttgart-Feuerbach. „În functie de proiect, pot exista multe de făcut, dar chiar si în astfel de cazuri încerc să mă asigur că respect finalul zilei de lucru. Este extraordinar de importantă asigurarea unui echilibru între muncă si viata personală”, spune ea.

„Let’s be remarkable”: o nouă imagine a Bosch în calitate de angajator

În decursul acestui an, Bosch va prezenta o nouă imagine a sa ca angajator. Potrivit principiului călăuzitor „Let’s be remarkable”, motive publicitare cu un design nou vor apărea în presa tipărită si cea online, materiale publicitare si standuri prezente la târguri. Noua imagine are ca scop folosirea de cuvinte si elemente vizuale pentru punerea accentului pe sarcinile semnificative din cadrul Bosch. „Oricine doreste o calitate îmbunătătită a vietii îsi va găsi locul de muncă potrivit în cadrul Bosch”, declară Daniela Huber, responsabilă pentru marketing de HR la nivel international. „Ceea ce-i uneste pe toti angajatii Bosch este dorinta de a-si pune amprenta asupra lumii prin produse care stârnesc entuziasmul. Acesta este mesajul noii noastre imagini.” În calitate de angajator independent financiar, compania este recunoscută pentru valorile sale si accentul pe termen lung. „Sarcinile noastre semnificative vor reprezenta astfel cea mai bună strategie de marketing HR si în viitor”, adaugă Huber.

Bosch în România: oportunităti de carieră

În România, Grupul Bosch recrutează persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic si productie. Anul acesta, Bosch caută pentru unitătile sale de productie ingineri mecanici, ingineri de testare si de calitate, ingineri de automatizări si mecatronică, planificatori de productie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări si calculatoare, gestionari, logisticieni, economisti, dar si operatori pentru productie, fără calificare, dar cu dorinta de a învăta.

Pentru centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj, Bosch caută ingineri si programatori pentru domeniile asistentă la condus (specializati în procesare de imagini sau C++ SW Development), automotive (specializati în Embedded platforms), industrie conectată (specializati în Data Mining si programatori hardware si mecanică), analiză si testare (specializati în inginerie chimică si fizică), pilot de parcare (specializati în inginerie aplicată).

Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timisoara, angajează agenti de call center, suport în achizitii, economisti, manageri de proiecte IT si suport IT, analisti SAP, suport tehnic.

În plus, Grupul Bosch în România, desfăsoară programul Junior Managers (JMP). În anul 2016, peste zece trainee, proaspăt absolventi cu specializare tehnică, socio-umană sau economică, vor beneficia de acest program si se pregătesc pentru a deveni manageri. Ei sunt expusi la toate ariile specifice unui business de productie, atât în tară cât si în alte locatii Bosch din lume. Diversitatea culturală, diversitatea proiectelor si interactiunea permanentă sunt premisele unui parcurs ascendent către o carieră de lider în Bosch.

De asemenea, compania coordonează, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj lucrări de doctorat pe teme cu impact semnificativ în dezvoltarea de solutii pentru o lume conectată.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar