transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-11-2023 4.5419 lei 4.9725 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Box it lanseaza in Bucuresti un serviciu de tip storage box

Box it lanseaza in Bucuresti un serviciu de tip storage box

Primul serviciu de tip storage box din România, denumit Box it, a fost lansat la București. Conceptul storage box service presupune livrarea de cutii la adresa clientului și preluarea acestora în momentul în care toate lucrurile sunt gata împachetate. Noutatea conceptului promovat de Box it stă în simplitatea procesului de depozitare, precum și în flexibilitatea pe care o oferă clientului.

“Astfel, cei care doresc să își facă loc în garderobă pentru noi ținute sau pur și simplu vor să elibereze spații din casă pentru a avea mai mult confort, pot alege să-și depoziteze lucrurile personale în cutiile Box it. Procesul este simplu – suntem contactați prin formularul de pe site, livrăm cutiile, iar când totul este împachetat suntem chemați din nou de către client pentru a prelua bunurile respective”, a explicat Miruna Popa-Nemoiu, unul dintre cei doi fondatori ai business-ului Box it.

Unul dintre principalele avantaje ale Box it este dat de programul de lucru al companiei. Întrucât majoritatea persoanelor sunt plecate în cursul zilei de acasă, fondatorii (Miruna Popa-Nemoiu și George Cârlan) au decis să livreze și să ridice cutii în intervalul 18:00 – 22:00, de luni până vineri, și între 10:00 și 15:00, în week-end.

De asemenea, utilizând serviciile Box it, bucureștenii vor economisi mai mult timp, deoarece nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze către un spațiu clasic de depozitare.

“Ideea înființării acestui business a venit natural, ca o conștientizare a propriilor necesități.

Nevoia de mai mult spațiu într-o casă a devenit o problemă reală pentru toată lumea, astfel încât un serviciu de depozitare apoape customizat, gândit ca o extensie a spațiului nostru personal, să fie mai mult decât binevenit”, a arătat Miruna Popa-Nemoiu.

O cutie Box it are 60 cm lungime, 29 cm lățime și 41,5 cm înălțime și poate depozita 17 paltoane groase de iarnă, 32 de pulovere sau 78 de tricouri, având o capacitate de maxim 15 kg.

În ceea ce privește prețurile de depozitare, Box it are, în prezent, două planuri tarifare – 15 lei/cutie/luna, pentru o perioadă contractată de minim patru luni și 25 lei/cutie/lună – fără minim de depozitare.

Depozitul Box it este amplasat în zona ultracentrală și are o capacitate de circa 180 de cutii. Acesta este ferit de praf și de apă, și este protejat de factori de risc de incendiu. Totodată, temperatura în cadrul acestuia este constantă, pentru a asigura un climat adecvat bunurilor păstrate în cutiile de depozitare.

Box it este primul spațiu de depozitare din București și din țară bazat pe conceptul storage box service și reprezintă soluția la nevoia de mai mult spațiu. Conceptul de depozitare este foarte simplu – clientul strânge din casă tot ce nu îi trebuie în mod permanent, iar Box it le păstrează pentru cât timp este nevoie. Compania livrează și ridică apoi cutiile de la client, după ce acestea au fost împachetate.

Depozitul Box it are o capacitate actuală de circa 180 de cutii și este amplasat într-o zonă ultracentrală din București. Acesta nu prezintă riscuri și este asigurat printr-un sistem de securitate conectat la o firmă de pază și protecție și oferă garanție în caz de furt sau distrugere. Mai multe detalii despre serviciile Box it puteți găsi și pe http://boxit.ro/.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar