transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2016

BRAIN Institute - investitie de 180.000 euro in imbunatatirea ingrijirii pacientilor in 2015

BRAIN Institute - investitie de 180.000 euro in imbunatatirea ingrijirii pacientilor in 2015

BRAIN Institute, centrul specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza, a investit în anul 2015 în programe de cercetare si supra-specializare în neuro-oncologie, precum si în extinderea accesului social. Strategia de îmbunătătire a calitătii actului medical si a conditiilor de îngrijire a pacientilor continuă în anul 2016 cu semnarea parteneriatului dintre BRAIN Institute si Clubul Regal al Medicilor, initiativă aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României.

„Mai mult decât întâlnirile multidisciplinare pe care le vom organiza împreună, vom avea o colaborare strânsă pentru a îmbunătăti conditiile de îngrijire a pacientilor. Una dintre promisiunile noastre, încă de la lansare, a fost aceea de a oferi pacientilor cu nevoi neurochirurgicale cele mai bune conditii din practica medicală internatională, la preturi minime”, a spus Ionut Pătrăhău, co-fondator BRAIN Institute.

Lansat în anul 2013, la initiativa a sase chirurgi de renume – dr. Dan Ioan Ulmeanu, medic primar chirurgie generală si toracică; dr. Sergiu Stoica, medic primar neurochirurgie; dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică ginecologie; dr. Rubin Munteanu, medic primar chirurgie generală; dr.

Mircea Ghemigian, medic primar chirurgie endocrinologică; si dr. Bogdan Mocanu, medic primar ORL – Clubul Regal al Medicilor reuneste elitele medicinei românesti si promovează modelul interdisciplinar cunoscut la nivel international. În prezent, Clubul reuneste peste 200 de membri, iar în activitătile desfăsurate se implică peste 1.500 de medici.

„Medici care împărtăsesc aceleasi valori si aceeasi armonie s-au reunit în cadrul Clubului Regal al Medicilor, pentru a contribui la sustinerea dezvoltării si profesionalismului serviciilor de sănătate din România. Vedem Clubul Regal al Medicilor ca un spatiu interdisciplinar dedicat educatiei medicale continue, împărtăsirii experientelor si dezvoltării individuale si de grup. Colaborarea cu BRAIN Institute se înscrie în această linie strategică”, a spus Cristina Crintea, director Clubul Regal al Medicilor.

În anul 2015, la BRAIN Institute s-au realizat 4.000 de consultatii pe toate specialitătile (neurochirurgie cerebrală si spinală, neurologie, neuro-endocrinologie, ORL si neuro-radiologie interventională), 580 de interventii chirurgicale (cu 26% mai multe fată de anul 2014), din care 70 de interventii sociale (cu 33% mai multe fată de anul anterior). Durata medie de spitalizare în anul 2015 a fost de 3.2 zile.

Cele trei priorităti strategice ale anului trecut au fost extinderea accesului social, supraspecializarea echipei medicale pe fiecare dintre ramurile neurochirurgiei, si dezvoltarea unui program de cercetare în neuro-oncologie.

BRAIN Institute este prima institutie medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătătirea îngrijirii pacientilor si a practicii medicale (cercetare, educatie s.a.). Odată cu lansarea Fundatiei pentru Neurochirurgie Modernă, accesul social a crescut de la 10% în anul 2014, la 12% în anul 2015.

În prezent, echipa BRAIN Institute acoperă toate ramurile neurochirgiei: chirurgia bazei craniului, chirurgie vasculară, neurochirurgie spinală, neuro-oncologie, neuro-radiologie interventională si neuro-anestezie.

În perioada februarie-mai 2015, dr. Mihai Crăciun, neurochirurgul BRAIN Institute supra-specializat în neuro-oncologie, a coordonat o serie de întruniri multidisciplinare cu parteneri din specialităti precum neurochirurgie, oncologie, radioterapie, imagistică medicală, anatomie patologică si neurologie. În urma acestor întâlniri, a rezultat primul protocol românesc de tratament si urmărire a glioblastomului. Protocolul este bazat pe date concrete, certe si de actualitate din literatura de specialitate.

De asemenea, în luna iulie 2015, BRAIN Institute a lansat platforma http://www.glioblastom.ro/, cu scopul de a oferi informatii corecte si actualizate despre glioblastom, o boală foarte agresivă si, din păcate, foarte frecventă. Desi nu există date centralizate sigure cu privire la România, dacă luăm ca punct de pornire statisticile internationale, cu o incidentă anuală de 2-3 cazuri la 100.000 locuitori, în România ar fi vorba de cca. 500-600 pacienti diagnosticati cu glioblastom în fiecare an.

BRAIN Institute, dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza, este prima institutie medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătătirea îngrijirii pacientilor si a practicii medicale (cercetare, educatie s.a.).

BRAIN Institute reuneste cei mai experimentati specialisti din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: neurochirurgia bazei craniului, neurochirurgie vasculară, neurochirurgie spinală, neuro-oncologie, neuroradiologie interventională si neuro-anestezie. Echipa medicală este coordonată de dr. Sergiu Stoica, supraspecializat în neurochirurgie vasculară si tumorală.

Clubul Regal al Medicilor a fost înfiintat în 2013 ca un spatiu interdisciplinar, dedicat propagării cunoasterii medicale, schimbului de expertiză si dezvoltării continue a profesionistilor din sănătate. Lansat sub egida Casei Regale a României, la initiativa a sase chirurgi vizionari din cadrul retelei private de sănătate Regina Maria, asociatia are în prezent 200 de membri si peste 1.500 de medici implicati în activitătile Clubului, fie că fac sau nu parte din reteaua de sănătate REGINA MARIA.

Clubul Regal al Medicilor promovează si sustine dezvoltarea, inovatia si cercetarea prin organizarea a diferite sesiuni stiintifice si ateliere privind noutătile si provocările din numeroase patologii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar