transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-11-2016

Cardurile MasterCard şi Maestro - 67% din volumele tranzactionate la comercianti din strainatate cu carduri emise in Romania

Cardurile MasterCard şi Maestro - 67% din volumele tranzactionate la comercianti din strainatate cu carduri emise in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Valoarea totală a plăților efectuate în afara țării prin intermediul cardurilor Mastercard și Maestro emise în România a crescut cu 30% între iunie 2015 și iunie 2016, ceea ce arată faptul că, din ce în ce mai mult, consumatorii Mastercard profită de avantajele plăţilor cu cardul, inclusiv în străinătate. Din totalul volumelor tranzacționate la comercianți din afara țării cu carduri emise în țară în aceeași perioadă, două treimi au fost efectuate prin intermediul cardurilor Mastercard și Maestro.

Deținătorii de carduri Mastercard și Maestro se pot baza pe experiențe de plată rapide, simple și sigure la cumpărături în peste 210 țări și teritorii din jurul lumii. În plus, cu peste 40 de Orașe De Neprețuit de vizitat în jurul lumii, deținătorii cardurilor Mastercard pot beneficia de experiențe memorabile în unele din cele mai populare destinații la nivel internațional.

În 2015, Mastercard a derulat un studiu1 care a identificat plata cu cardul ca fiind cea mai puțin costisitoare metodă de plată disponibilă consumatorilor din Europa Centrală și de Est în timpul călătoriilor în străinătate, în 65% dintre situațiile analizate.

Posesorii de carduri Maestro și Mastercard par să devină tot mai receptivi la beneficiile plăților cu cardul, în contextul în care se remarcă o creștere a utilizării cardurilor pentru cumpărături în călătoriile internaționale, valoarea medie a tranzacțiilor la terminale POS din străinătate scăzând cu aproximativ 10% în T2 2016 față de T2 2015, până la 238 lei. Tendința de a plăti cu cardul pentru cumpărăturile uzuale, de valoare mică, devine treptat parte a comportamentului de consum al românilor inclusiv în afara țării.

”În 2015, Mastercard a derulat un studiu de piață care a evidențiat economisirile considerabile de care românii pot beneficia, de până la 30%, utilizând cardul pentru efectuarea plăților, prin comparație cu alte metode. Astăzi, vedem consumatorul român devenind din ce în ce mai receptiv la beneficiile plăților cu cardul, un comportament ce devine uzual chiar și în timpul călătoriilor în străinătate.

Acest fapt subliniază o tendință care s-a accentuat în ultimii ani și pe care noi am încurajat-o prin campanii de conștientizare a beneficiilor plăților electronice,” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, Mastercard.

Un factor important în creșterea adopției plăților cu carduri Mastercard și Maestro constă în acceptarea lor la scară largă, permițându-le consumatorilor să beneficieze de experiențe de plată rapide, simple și sigure prin intermediul tranzacţiilor contacless, chiar și atunci când călătoresc în străinătate. 

„Creșterea rețelei de acceptare a plăților cu cardul a fost mereu una dintre prioritățile noastre pe plan local, Mastercard fiind actualmente cel mai acceptat card de plată în România, cu o rețea de acceptare la nivel național de peste 144.500 de terminale, potrivit datelor BNR aferente primului trimestru al anului, dar și cu o amprentă unică de acceptare în rețelele de transport în comun” a declarat Cosmin Vladimirescu.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar