transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2016

Cel mai ecologic si sigur Centru de Date din Romania se afla in Bucuresti

Cel mai ecologic si sigur Centru de Date din Romania se afla in Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

M247 Europe, filiala locala a grupului britanic M247 Ltd, detine cel mai ecologic centru de date din Romania, un spatiu neutru complet securizat, avand in spate o infrastructura tehnica solida si o retea europeana cu o capacitate de peste 1 Tbps.

Grupul M247 Ltd s-a remarcat inca de la inceput prin gama vasta de servicii si solutii inovative de telecomunicatii pe care le furnizeaza unui numar extrem de variat de clienti, de la persoane fizice si companii mici pana la institutii publice si gigantii din domeniul IT&C.

In Romania, grupul este prezent din 2012 prin filiala locala M247 Europe, devenind in acest timp una dintre cele mai apreciate companii IT&C din tara. Centrul neutru de colocare pe care il detine in Bucuresti, cu o capacitate de 5.000 de servere in faza initiala, este ocupat la doar un an de la deschiderea lui in proportie de peste 80%. Supravegheat 24/24 de o echipa de specialisti, data center-ul M247 Europe este proiectat si echipat la cele mai inalte standarde.

Investitia de sapte cifre care a stat la baza acestui centru il pozitioneaza nu numai ca cel mai ecologic centru de date din tara, dar si printre cele mai ECO din Europa. Datorita sistemului avansat de izolare a culoarului cald, sistemului climatic de reducere a amprentei de carbon, politicii de reciclare, dar si a planificarii unor upgrade-uri continue pentru imbunatatirea eficientei energetice, in incinta acestui data center se foloseste mult mai putina energie electrica decat in alte centre de date.

Securitatea avansata a data center-ului M247 Europe este un alt aspect foarte important care il plaseaza, de asemenea, printre cele mai sigure si stabile spatii din Romania.

Nu numai ca dispune de certificare ISO 27001 pentru Managementul Securitatii Informatiilor, dar exista mai multe niveluri de securitate, camere CCTV de supraveghere a complexului si sisteme avansate VESDA de detectare a fumului.

M247 Europe garanteaza disponibilitatea energiei electrice prin asigurarea unor niveluri multiple de energie, doua generatoare diesel cu pornire automata N+1, transformatoare electrice, dedicate, de inalta tensiune, dar si un sistem sofisticat de epurare a gazelor de combustibil si filtre pentru a elimina contaminarea.

Mai mult, companiile care aleg sa inchirieze un spatiu in acest centru de date vor putea sa se bucure printre altele si de un spatiu inchis si securizat pentru echipamentul personal, WiFi gratuit, spatiu de recreere sau sala de conferinte cu videoproiector, sunet si TV.

Capacitatea substantiala de colocare in data center-ul din Bucuresti alaturi de o gama variata de servicii de conectivitate IP, suport tehnic 24x7x365, posibilitatea alegerii transportatorilor onsite sau a monitorizarii de la distanta a echipamentelor, inseamna ca M247 Europe pune la dispozitie o solutie de colocare flexibila si eficienta, care poate fi adaptata oricand in functie de cerintele clientilor sai.
 
Cei care vor sa vada cel mai ecologic centru de date din Romania sau pur si simplu isi doresc sa faca cunostinta cu echipa M247 pot contacta oricand compania pentru programarea unui tur privat al data center-ului din Bucuresti. Mai multe informatii gasiti pe www.m247.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar