transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2016

Cele mai mari usi industriale din Romania, lansate de Barrier

Cele mai mari usi industriale din Romania, lansate de Barrier
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania Electric Plus, detinătorul brandului Barrier, liderul national în productia de tâmplărie termoizolantă din PVC, a proiectat, fabricat si montat cele mai mari usi sectionale din România si printre cele mai mari din Europa de Est, pentru un client industrial, o companie din domeniul agricol.

Usile sectionale Barrier, model Fortius XXL, au următoarele dimensiuni: 9 metri lătime, 6 metri înăltime, iar suprafata totală este de 64 de mp. Usile Fortius XXL se deschid complet în doar 22 de secunde. Ele au fost montate si functionează în regim de utilizare intensiv la unul din complexurile de procesare a produselor agricole ale clientului, unde performantele tehnice si fiabilitatea sunt cerinte critice. Durata acestui proiect a fost de trei săptămâni, fiind realizat în aprilie 2016. Echipa proiectului a fost condusă de inginerul Horia Iancu, din partea Barrier, un reputat specialist cu peste 17 ani de experientă în industria usilor sectionale industriale.

”Această realizare tehnică unică în România a fost posibilă prin asocierea eforturilor specialistilor Barrier si a partenerilor săi europeni care au furnizat materiale si componente de calitate exceptională. În acest proiect special au fost incluse componente mecanice structurale fabricate de FlexiForce (Olanda), Metecno (Italia) si din productie proprie Barrier, precum si motoare si automatizări speciale produse de Beninca (Italia)”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Pentru a asigura îndeplinirea tuturor cerintelor speciale ale clientilor industriali, Barrier oferă în acest moment un pachet complex de produse, destinate închiderilor pentru constructii, printr-o retea în continuă dezvoltare de parteneri specializati din România si din câteva tări europene, precum Italia, Franta, Germania, Belgia si Marea Britanie.În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri. Compania detine cele mai moderne linii de fabricatie din domeniu.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de productie fiind înfiintat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de productie din tară, în care lucrează peste 600 de persoane si care are o capacitate de 1.000 de unităti/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piata din România, cât si în Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar