transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2016

Clinica Dr. Melnic deschide o noua locatie – un Centru de Excelent in Implantologie si Estetica dentara

Clinica Dr. Melnic deschide o noua locatie – un Centru de Excelent in Implantologie si Estetica dentara
 Alte stiri la aceasta categorie

La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializată în tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetică dentară), anuntă deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelentă în implantologie si estetică dentară, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare. 

Al doilea sediu al Clinicilor Dr. Melnic este destinat pacientilor ce necesită tratamente dificile, cum ar fi implanturile dentare sau operatiile. „Deschiderea unui sediu dedicat tratamentelor complexe a fost o consecintă naturală a cresterii constante a numărului de cazuri ce necesitau interventii chirurgicale sau foarte dificile. De aceea, am hotărât ca, pe lânga primul sediu din Calea Dudesti, să putem oferi pacientilor nostri un spatiu dedicat exclusiv acestor tipuri de tratamente”, declară Dr. Ion Melnic, specialist în  chirurgie dento-alveolară si coordonator al Clinicii Dr. Melnic.   

Clinica este situată pe str. Biserica Alexe nr.

2,  într-o casă cu suprafata interioară de aprox. 150 m2. În acest spatiu sunt amenajate o sală dedicată implantologiei si chirurgiei, un cabinet general, precum si un laborator propriu de tehnică dentară cu suprafata de 40 m2.

Investitia totală este estimată la 100.000 euro si se preconizează ca aceasta să fie recuperată în 3-4 ani. Planul anual de dezvoltare a clinicii include cresterea numărului de pacienti cu minim 500, mărirea gradului actual de retentie, precum si investitii constante în cea mai nouă aparatură stomatologică de pe piată.

La baza acestei estimări stă aprecierea si recunoasterea de către pacienti a calitătii serviciilor stomatologice oferite si piata turismului dentar în continuă crestere, mai ales că raportul calitate-pret este vizibil în favoarea României, dar si faptul că în cadrul Clinicii Dr. Melnic există un sistem de plată în rate, fără dobândă, a serviciilor stomatologice. De asemenea, segmentul de implantologie si chirurgie a clinicii generează peste 30% din venituri.

“În prezent, Clinica Dr. Melnic are aproximativ 2000 de pacienti, iar dintre acestia, în jur de 15-20% sunt cetăteni străini(Italia, Spania, Anglia, Canada si Israel), care doresc tratamente de implantologie. După doi ani de activitate, începem să ne pozitionăm în linia marilor jucători de pe piata tratamentelor stomatologice din România, de aceea sistemul de plată în rate reprezintă o variantă orientată spre oferirea rapidă a tratamentelor stomatologice indiferent de bugetul initial al pacientului, situatie deja comună în tările europene”, spune Dr. Ion Melnic. Un tratament complet de implantologie poate depăsi 10.000 de Euro.

În anul 2015, Clinica Dr. Melnic a înregistrat o cifră de afaceri de 350.000 euro. De asemenea, 500 noi pacienti au apelat la serviciile Clinicii Dr. Melnic. “Aceste rezultate au fost înregistrate datorită accentului pe care îl punem asupra serviciilor profesionale, a sigurantei tratamentelor, precum si a investitiilor constante în marketing.”, încheie Dr. Ion Melnic.

În 2014 a fost deschisă prima Clinică Dr. Melnic, iar în 2016 se deschide cea de-a doua clinică, un centru de excelentă în implantologie si estetică dentară. Cele două clinici cuprind servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetică dentară. Echipei initiale, formate dintr-un specialist în chirurgie dento-alveolară, trei medici stomatologi, un specialist în parodontologie, unul în edodontie, unul în ortodontie, un tehnician dentar si trei asistente, i s-au alăturat în 2016 trei medici specialisti. Clinicile Dr. Melnic se adresează atât pacientilor din tară cât si din străinătate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar