transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2016

Conceptul de franciza Sophia Home Decoration, promovat la The January Furniture Show in Birmingham

Conceptul de franciza Sophia Home Decoration, promovat la The January Furniture Show in Birmingham
 Alte stiri la aceasta categorie

Sophia, producator, editor de colectii de decoratiuni textile si francizor, a reprezentat România la The January Furniture Show, editia 2016, târgul de referinta al inceputului de an în Birmingham, Marea Britanie. Cu ocazia acestui eveniment a făcut cunoscute beneficiile unei francize Sophia si a lansat colectiile de tesături si decoratiuni textile, intitulate Regal si Antique Velvet.

Sophia, firmă ieseană cu o traditie de 11 ani si o retea de 25 de magazine în România, Republica Moldova si, mai nou, Germania, a reusit să câstige publicul din UK prin designul deosebit al decoratiunilor textile, menite să răspundă tuturor gusturilor. Sophia a promovat intens conceptul de franciză în cadrul târgului, un parteneriat bazat pe o idee romaneasca de succes.

Pentru cei care doresc să lanseze propriul magazin Sophia, compania le oferă această posibilitate pentru o taxă de franciză de 2990 euro. Totalul investitiei in display si stocuri este de aproximativ 11.000 euro. Francizatii vor primi un plan de afaceri, plan si suport marketing, suport administrativ, operational si tehnic, dar si training pentru toată echipa. Un prim succes palpabil pentru Vestul Europei este concretizarea primul parteneriat de franciză in Germania, astfel încât, Sophia va fi prezentă cu un mic magazin si în Liepzig. ,,Pretul accesibil al produselor custom-made, confectionate in Romania, este un motiv invocat de prezumtivii parteneri in luarea unei decizii privind deschiderea unei francize Sophia.

,,– a declarat managerul general al companiei, Anamaria Stefan.

Participarea la JFS a reprezentat o oportunitate pentru Sophia de a face cunoscute publicului international noile colectii, dar si de a întelege cerintele pietei.
“January Furniture Show reprezintă primul mare eveniment din profil al anului 2016, reunind în cadrul său expozanti de pe toate continentele. Asadar, pentru noi a fost ocazia perfectă pentru a lua pulsul pietei dar si pentru a aduce în atentia publicului noile noastre colectii. Cel mai mare avantaj al aceste participări a fost faptul că am intrat in contact cu unii dintre cei mai importanti designeri din Marea Britanie; am schimbat idei si am concretizat parteneriate. Avem acum certitudinea că ne vom consolida pozitia pe această piată, iar perdelele si draperiile “made in Romania” vor fi din ce în ce mai prezente la ferestrele britanicilor sau vor fi admirate de turistii cazati în hoteluri de lux din UK.” – afirmă directorul comercial Sophia, Iosif Holt.                             

Târgul de la Birmingham s-a încheiat, dar planurile de dezvoltare ale Sophia îsi urmează cursul, prin promovarea conceptului de franciză si a noilor colectii, pe marile piete europene si arabe. Compania îsi anuntă, de asemenea, participarea la Salone Internazionale del Mobile Milano în luna aprilie si Maison & Objet Paris, ce se va desfăsura în luna septembrie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar