transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Corporate Compliance, un subiect de actualitate pentru companiile din Romania

Corporate Compliance, un subiect de actualitate pentru companiile din Romania

TRACE International, Wolf Theiss, Ambasada SUA în România şi EY Romania au găzduit conferinţa pe tema corporate compliance (conformitate corporativă), ce a avut loc în 24 martie 2016, la Hotelul Marriot. Evenimentul a oferit participanţilor o ocazie unică de a se familiariza cu cele mai noi practici de abordare din domeniul conformităţii corporative, combaterea corupţiei şi spălării banilor.

Oficialităţi şi profesionişti cu experienţă, reuniţi cu ocazia acestei conferinţe, au oferit participanţilor informaţii care să le faciliteze înţelegerea cadrului legislativ specific corporate compliance, prezentând argumente pentru necesitatea creării unei culturi a prevenţiei. La eveniment au participat aproximativ 200 de reprezentanţi ai companiilor din domeniul bancar, energie, pharma, consultanţă financiară şi de business, real estate etc.

„Astfel de seminarii contribuie la îmbunătăţirea transparenţei în afaceri și dau companiilor posibilitatea de a-şi evalua practicile în raport de standardele de compliance larg acceptate. Suntem încântaţi că avem ocazia de a vorbi comunităţii de afaceri din Bucureşti despre provocările specifice din domeniul conformităţii, precum şi despre unele soluţii la care lucrăm, inclusiv cele de due diligence portabil”, a spus Alexandra Wrage, Preşedinte al TRACE.

La momentul actual, corporate compliance este un subiect de foarte mare interes în România. Companiile caută să dezvolte politici şi proceduri care să le protejeze în faţa posibilelor situaţii de fraudă şi abuz, indiferent dacă acestea sunt intenţionate sau nu.

„Ne bucurăm că am avut posibilitatea să organizăm această conferinţă împreună cu TRACE International, Ambasada SUA în România şi EY România.

Sperăm să oferim informaţii utile şi interesante participanţilor la acest seminar. În contextul în care România urmăreşte să devină cea mai importantă ţară din regiune, aplicarea celor mai bune practici în domeniul conformităţii corporative va deveni din ce în ce mai importantă pentru ca România să fie percepută drept o piaţă matură şi complexă de către companiile care doresc să opereze aici”, au afirmat reprezentanţii Wolf Theiss Bucureşti, Bryan W. Jardine, Managing Partner şi Ileana Glodeanu, Partener şi Coordonator Corporate M&A.

„De ce au nevoie companiile de un program de conformitate corporativă? O companie trebuie să aibă o metodologie pentru a-şi convinge angajaţii, în mod eficient, să facă ceea ce trebuie. Dacă nu, să identifice eventuale încălcări ale legilor şi reglementările aplicabile de către angajaţi, directori, agenţi şi părţile contractante ale acestora şi să îşi asigure poziţia pe piaţă ca un partener de afaceri de încredere şi onest. Ştim cu toţii că societăţile urmăresc afaceri sustenabile pe termen lung, şi nu câştiguri nesigure pe termen scurt. Acest tip de abordare trebuie comunicat în mod clar tuturor părţilor implicate, prin intermediul unui program eficient de conformitate. Evaluarea de conformitate urmăreşte stabilirea unor metodologii şi proceduri necesare pentru combaterea fraudei, corupţiei, spălării banilor, infracţiunilor financiare şi conduita ilicită faţă de mediul înconjurător.”, a spus Burcin Atakan, Partener EY, vorbind despre avantajele implementării unui program eficient de conformitate.
 
TRACE International este o asociație fondată în 2001 de o serie de experți în domeniul conformității privind combaterea corupţiei şi spălării banilor pentru a stabilii un standard comun economic privind programele de conformitate anti-corupție: evaluari de precauție privind intermediarii comerciali și training-uri anticorupție pentru lanțul de aprovizionare la nivel global.

TRACE International este o organizație non-profit finațată de membrii săi, care folosește un model de finanțare printr-un program de membership pentru a furniza servicii practice de conformitate anti-mită pentru companiile multinaționale și intermediarii lor comerciali. TRACE International nu solicită și nu acceptă nici o finanțare din partea niciunui guvern.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 300 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajaţi in peste 700 de birouri din 150 de ţari şi venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992.

Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an in luna iunie la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar