transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2015

Creditul pentru afaceri dinamice de la CEC Bank, in campanie promotionala

Creditul pentru afaceri dinamice de la CEC Bank, in campanie promotionala

Continuand politica de sustinere a segmentului IMM, CEC Bank deruleaza in perioada 04.11.2015 - 29.02.2016 o campanie promotionala la Creditul pentru afaceri dinamice, destinat finantarii activitatii curente. Pe perioada campaniei, produsul prezinta urmatoarele beneficii suplimentare: reducerea cu 100% a comisionului de analiza; reducerea cu 50% a comisionului de acordare.

Creditul pentru afaceri dinamice se acorda fara contributie proprie si cu o structura flexibila de garantii, pe o durata de pana la 48 de luni, cu posibilitatea de a beneficia de o perioada de gratie de maximum 18 luni. Totodata, prin intermediul acestui produs clientii isi pot refinanta creditele pentru activitatea curenta contractate la alte societati de finantare, avand astfel posibilitatea cumularii si gestionarii eficiente,  printr-o singura facilitate, a angajamentelor de plata asumate.

“Prin lansarea unei campanii promotionale dedicate Creditului pentru afaceri dinamice, CEC Bank isi consolideaza pozitia de partener strategic al clientilor IMM, conform misiunii bancii. Venim astfel in sprijinul segmentului IMM, oferind o gama diversificata de produse si servicii competitive si avantajoase, sustinute de cea mai extinsa retea teritoriala la nivelul Romaniei”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare vor putea fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.

848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoane juridice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar