transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2016

Daikin, lanseaza, in premiera, noua generatie de agenti frigorifici pentru reducerea consumului de energie electrica cu pana la 10%

Daikin, lanseaza, in premiera, noua generatie de agenti frigorifici pentru reducerea consumului de energie electrica cu pana la 10%
 Alte stiri la aceasta categorie

Daikin lansează, in premieră pe piata de profil, pompe de căldură si aer conditionat incărcate cu noua generatie de agenti frigorigici R-32, inovatie care asigură o eficientă energetică ridicată si totodată, o protectie sporită a mediului inconjurător. in acest moment, R-32 este pozitionat ca lider al gamei de agenti frigorifici datorită proprietătilor sale de a reduce consumul de energie electrică cu aproximativ 10%, comparativ cu aparatele de climatizare care folosesc alte tipuri de agenti frigorifici. De asemenea, potentialul de incălzire globală (GWP) de trei ori mai mic decât R-410 si impactul redus asupra mediului sunt elemente care consolidează pozitia de top a noii game R-32.

“Urmărind filosofia companiei in ceea ce priveste aplicarea practicilor ecologice cu eficientă energetică, Daikin a lansat un trend in materie de agenti frigorifici, fiind prima companie care a dezvoltat un aparat de aer conditionat care foloseste exclusiv agenti frigorifici din gama R-32. De fapt, acest agent frigorific a fost folosit multi ani ca o componentă a agentului frigorific R-410A, insă Daikin, pionier al inovatiilor in acest domeniu, a recunosut avantajele folosirii agentului pur R-32, in defavoarea utilizării ca parte a unui amestec. De atunci, multi jucători din industrie ne-au urmat modelul”, a declarat Julia Marinescu, Marketing Coordinator, Daikin Airconditioning Central Europe – România.

Primele aparate de aer conditionat cu agent frigorific R-32 au fost lansate la nivelul Europei in 2013, oferind beneficii mediului prin controlul de neegalat pe care il oferă utilizatorilor. Daikin Emura, Ururu Sarara, FTXM sunt doar câteva dintre produsele incărcate cu R-32, disponibile in Europa. Performantele acestui sistem pot fi evidentiate printr-un exemplu concret: in cazul in care un client alege aerul conditionat Daikin Emura cu agent frigorific     R-32, echivalentul incărcăturii de CO2 al acestuia este de 78% mai mică comparativ cu acelasi model incărcat cu R-410A.

Acest lucru se datorează faptului că R-32 are un potential de incălzire globală de trei ori mai mic decât R-410A, iar volumul agentului frigorific este, de asemenea, cu 30% mai mic fată de celălalt sistem, fapt ce reduce substantial riscurile pentru mediu in cazul in care se va produce o scurgere in mod accidental.

Având ca scop minimizarea riscurilor provenite de la gazele fluorurate cu efect de seră, utilizate in mod obisnuit ca agenti frigorifici, Uniunea Europeană a interzis din 2004 orice echipament cu agenti frigorifici care diminuează stratul de ozon. De atunci, sunt acceptate in Europa doar anumite game de agenti frigorifici, precum R-32, R-410A, R-134A.

Fiind preocupat de nevoile consumatorilor, Daikin a evaluat cu atentie toate optiunile, luând in considerare pentru gama R-32 atât reducerea potentialul de incălzire global, cât si aspectele legate de eficienta energetică, sigurantă si accesibilitate. Agentul R-32 poate fi utilizat in sigurantă pentru majoritatea unitătilor de aer conditionat si pompe de căldură deoarece respectă standardele internationale si europene referitoare la inflamabilitate, aflându-se sub limita inferioară definită de legislatia în vigoare. in plus, instalarea si intretinerea echipamentelor R-32 este similară si la fel de simplă ca cea a echipamentelor R-410A si pentru că este un agent pur, manevrarea este mult mai usoară.

Pe lângă efectul agentilor frigorifici, un impact major al aparatelor de aer conditionat si al pompelor de căldură asupra incălzirii globale provine de la energia electrică pe care acestea o folosesc. insă, in cazul in care există surse regenerabile de energie, acest impact poate fi aproape de zero. Având ca obiectiv protectia mediului inconjurător, Daikin recomandă alegerea unui model cu etichetă energetică din clasa de top si totodată, un echipament cu o incărcătura a echivalentului de CO2 cât mai redusă.

Daikin Europe N.V. este un producător european important de aparate de aer conditionat, pompe de căldură si echipamente de refrigerare, cu aproximativ 5.500 de angajati în întreaga Europă si 10 fabrici de productie majore cu sediul în Belgia, Republica Cehă, Franta, Germania, Italia, Olanda, Turcia si Marea Britanie.


La nivel global, compania DAIKIN este renumită pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentu calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate. Cu o experientă de peste 90 de ani în proiectarea si fabricarea de tehnologii de încălzire si răcire, Daikin este lider de piată în tehnologia pompelor de căldură. Daikin VRV si Daikin Altherma sunt cele mai vandute sisteme de pompe de căldură în Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate până în prezent.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar