transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2020

De ce sa alegi Cube Medica pentru comenzi de echipamente medicale

De ce sa alegi Cube Medica pentru comenzi de echipamente medicale
 Alte stiri la aceasta categorie

Anul 2020 va ramane cu siguranta in istorie pentru criza puternica din sanatate, dar exista si o parte buna, evidentiata de toate analizele din piata: investitiile masive autorizate de guverne si autoritati locale vor creste semnificativ calitatea serviciilor medicale pe termen lung. Oamenii incep sa aiba mai mult interes fata de sistemul medical, sanatatea capata mai multa importanta in ceea ce priveste prioritatile personale, dar si la nivel de societate. In prezent, in contextul pandemiei de noul coronavirus, nu numai clinicile si spitalele au nevoie de echipamente medicale, ci cam toate afacerile, mai ales cele din domenii de retail, unde interactiunea cu clientii este ridicata.

Cererea de echipamente medicale, in special pe zona de protectie, a ajuns la cote de maxim istoric. Cei care au nevoie de masti chirurgicale sau viziere de protectie faciala trebuie sa selecteze cu atentie furnizorul de astfel de echipamente medicale, pentru a beneficia de produse conforme, de foarte buna calitate, livrate in timp util. O firma activa pe acest segment de piata este Cube Medica, acoperind un spectru larg de echipamente si consumabile medicale, incepand cu masti chirurgicale (nivel de filtrare bacteriana de peste 98% conform normelor SR EN 14683 TIP || R) si viziere de protectie.

Cube Medica dispune de linii de productie moderne, de mare capacitate, care pot asigura livrari sigure de echipamente medicale, conform comenzilor inregistrate. Produse precum masca de protectie faciala si viziera protectie faciala sunt astazi la mare cerere pe plan global, dar este bine sa se solicite astfel de echipamente medicale de calitate de la producatori care garanteaza siguranta unor astfel de articole. Compania mai sus amintita dispune de certificari de prestigiu - ISO 9001 - Sistemul de management al calitatii, ISO 13485 - Calitate pentru dispozitive medicale, SR EN 14683 + AC - Standard pentru masti faciale de uz medical.

"Cube Medica produce echipamente si consumabile medicale pe plan global, oferind solutii eficiente de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor, fluidelor organice si chimice, precum si a particulelor de praf. O echipa experimentata si dinamica asigura productia in conditii de siguranta si respectand standardele de calitate specifice. Gama de produse din portofoliul Cube Medica este disponibila la nivel global, pe baza de comanda, la preturi competitive și in cantitatile solicitate", se precizeaza pe cubemedica.ro, acolo unde se pot gasi si date complete de contact pentru plasarea de comenzi.

Costurile cu echipamente medicale trebuie sa fie de acum inainte incluse in bugetele cu produse consumabile pentru foarte multe companii, de la IMM-uri la corporatii. Aceste costuri pot fi predictibile, tinute sub control in mod onest, daca se colaboreaza pe termen lung cu furnizori cu experienta in productie, firme care sa asigure livrari de produse sigure, certificate la cele mai inalte standarde. O astfel de atitudine in business este astazi nu doar necesara din punct de vedere legal, ci obligatorie pentru a evita numeroase alte probleme si costuri cauzate de probleme de sanatate in randul angajatilor, partenerilor, clientilor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar