transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

De la 1 septembrie 2016, Amaya opereaza Pokerstars.ro si Betstars.ro in baza unei licente romanesti

De la 1 septembrie 2016, Amaya opereaza Pokerstars.ro si Betstars.ro in baza unei licente romanesti
 Alte stiri la aceasta categorie

PokerStars.RO si BetStars.RO, principalele mărci de poker si pariuri sportive ale Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), lansează un nou software în România, în acord cu cerintele noii licente complete care va intra în vigoare începând cu 1 septembrie. În ultimul an, PokerStars, BetStars si Full Tilt au functionat în baza unei licente românesti provizorii.

“Ne bucurăm să le putem oferi românilor acces la cele mai importante mărci de poker si pariuri sportive din lume, pe baza unui cadru reglementat local. Prin actiunile noastre ne-am propus să întărim angajamentul companiei în ce priveste expansiunea responsabilă în domeniul jocurilor online, sprijinind reglementările care protejează jucătorii, crează o piată competitivă si  asigură venituri pentru bugetul de stat”, a declarat Eric Hollreiser, vicepresedinte Corporate Communications, Amaya.

Pentru a se conforma normelor de reglementare locale, PokerStars si BetStars vor efectua următoarele schimbări:

Controalele pentru joc responsabil vor fi extinse, stabilindu-se noi limite

Amaya va colabora exclusiv cu parteneri si furnizori licentiati în România, detinători ai unei licente clasa a II-a

Full Tilt nu va mai fi disponibil în România, jucătorii urmând să migreze către marca PokerStars.RO

Jucătorii de poker români vor beneficia în continuare de lichiditatea globală oferită de PokerStars. Pentru BetStars oferta va rămâne neschimbată.

Înainte de implementarea noii licente în România, PokerStars va contacta proactiv jucătorii pentru a-i ajuta la autentificarea conturilor în conformitate cu normele din România.Persoanele cu rezidentă în România, titulari de conturi pe PokerStars.RO si BetStars.RO, si care se deplasează temporar în afara României, vor putea în continuare să îsi utilizeze conturile în străinătate, în functie de reglementările locale în vigoare.

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa, în 2001, PokerStars a devenit prima optiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online.
Peste 155 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website. PokerStars.com si PokerStars.eu operează la nivel global sub licente acordate de guvernele din Insula Man si respectiv Malta. De asemenea, PokerStars detine licente guvernamentale separate pentru Marea Britanie, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Italia, Grecia, Spania, Schleswig-Holste în Germania, Irlanda, România si New Jersey în Statele Unite.

PokerStars este brandul reprezentativ al Rational Group, care operează afaceri si branduri din lumea gaming-ului, cum ar fi PokerStars, Full Tilt si European Poker Tour. În 2012, 2013 si 2014, companiile Rational Group din Marea Britanie si Insula Man au fost recunoscute într-un Top 25 al celor mai bune locuri de muncă de către Great Place to Work Institute, la categoria Best Workplaces. Companiile Rational Group din Costa Rica si Dublin s-au bucurat de aceleasi aprecieri în topurile locale respective, în 2014. PokerStars a devenit recent proprietatea Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

Amaya Inc., cea mai mare companie de gaming cotată la bursă (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), este detinătoarea Rational Group, platformă ce operează în domeniul jocurilor de noroc si include brand-urile PokerStars, Full Tilt, European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure, Latin American Poker Tour si Asia Pacific Poker Tour.  Aceste brand-uri formeaza cea mai mare piată de poker din lume, ce include jocuri online de poker si turnee, competitii live de poker, emisiuni de poker TV si online. Rational Group operează două dintre cele mai mari site-uri de poker din lume si este cel mai mare producător de evenimente de poker live la nivel global. Compania Amaya oferă si solutii integrate de joc pentru pietele reglementate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar